Cinema Prado de Sitges acollirà l’estrena en exclusiva de 120 Pulsaciones por Minuto

with No hi ha comentaris

Cinema Prado acull l’estrena en exlclusiva a l’estat espanyol del film ‘120 pulsaciones por minuto’

  • Aquesta producció que parla de la importància de generar consciencia sobre la SIDA, es podrà veure en exclusiva a Sitges del 8 al 14 de desembre.

  • El Cinema Prado serà el primer cinema a l’estat espanyol que projectarà aquesta pel·lícula que s’estrenarà oficialment a la resta del país el proper 19 de gener.

  • 120 pulsaciones por minuto opta també a rebre nominacions als Òscars, Globus d’Or i a la propera edició dels Goya, després d’emportar-se el gran Premi del Públic al Festival de Cannes i aconseguir 3 nominacions als European Awards.

El Cinema Prado de Sitges acollirà l’estrena nacional en exclusiva, del film ‘120 pulsaciones por minuto’, el proper divendres, 8 de desembre, i serà el primer cinema a l’estat espanyol, que projectarà aquesta pel·lícula després de l’èxit obitngut a França.

El film ens tranporta a París, a principis dels anys 90, on un grup de joves activistes intenta generar consciència sobre la SIDA. Un nou membre del grup, Nathan, es quedarà sorprès davant la radicalitat i energia de Sean, que gasta el seu últim alè en la lluita. La pel·lícula suposa un homenatge a l’activisme d’Act Up-Paris, un històric grup francès a favor de les persones amb VIH / sida, fundat a l’any 1989 i inspirat en la mateixa filosofia d’acció directa que altres grups ja havien començat a desenvolupar als Estats Units. Un grup que encara avui segueix sent una referència per a l’activisme europeu.

Aquesta producció francesa arriba a Sitges un mes abans de la seva estrena oficial a l’Estat Espanyol, el proper 19 de gener. El film va triomfar al Festival de Cannes emportant-se el Gran Premi del Jurat i el premi FIPRESCI entre d’altres, i és una de les clares favorites a emportar-se l’Òscar, el Globus d’Or i el Goya a la Millor pel·lícula de parla no anglesa, a més d’haver obtingut ja 3 nominacions als European Film Awards, entre elles a la Millor pel·lícula europea de l’any.

120 pulsaciones por minuto es podrà veure al Cinema Prado del 8 al 14 de desembre tant en Versió Original Subtitulada en espanyol com doblada al castellà amb els següents horaris:

Divendres, 8 de desembre: 20:20 h (Castellà); 22:50 h (VOSE)

Dissabte, 9 de desembre: 20:20 h (VOSE); 22:50 (Castellà)

Diumenge, 10 de desembre: 20:20 h (Castellà); 22.50 h (VOSE)

Dilluns, 11 de desembre: 20:00 h (Castellà)

Dimarts, 12 de desembre: 20:00 h (VOSE)

Dimecres, 13 de desembre: 18:00 h (Castellà)

Dijous, 14 de desembre: 18:00 h (VOSE); 20:30 h (Castellà)

Les entrades, es podran comprar anticipadament al web www.cineclubsitges.com, a la taquilla del Cinema Prado de Sitges i a La Botiga de La Bel, al carrer Sant Josep, 36 de Sitges.

Leave a Reply