Muse – Drones World Tour

with No hi ha comentaris
MUSE, banda mundialment reconeguda amb diversos discos de platí i guanyadora de múltiples premis, es va embarcar en el seu ambiciós Drones World Tour en 2015-16, amb més de 130 concerts a tot el món. Coneguts per superar qualsevol límit en relació a la producció escènica, la gira va permetre veure la banda interpretar “in the round” enmig d’estadis, amb l’escenari dissenyat i configurat per donar als fans una experiència audiovisual i sensorial 360º.

Els punts visuals claus en la gira eren els drones, que volaven autònomament sobre l’escenari i mitjançant el públic, al costat de projeccions gegants que interactuaven amb els membres del grup a l’escenari. Aquest espectacle inclou LED ‘si làsers perfectament es complementa perfectament amb el repertori de la banda. Les cançons clau interpretades en el tour inclouen “Psycho”, “Madness”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” i “Knights of Cydonia”.

Gravada en múltiples concerts, la pel·lícula inclou efectes especials mai vistos, juntament amb una visió exclusiva de la banda en la introducció.

The New York Times ha descrit l’experiència del directe de Muse com “una escalada sense fi, encadenant moments d’apogeu – és el que un concert de Muse es proposar ofereix per tots els mitjans”. Aquí, trobem a la banda en el seu punt àlgid, creant una inoblidable “fan experience” que exigeix ​​ser vista a la gran pantalla.

Gènere: Musical
Durada: 90 mín
Director: Tom Kirk y Jan Willem Schram
Repartiment: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

HORARIS

DIJOUS, 12 DE JULIOL
20:00 h

ENTRADES

(Avís: aquest botó enllaça amb el web de venda online d’entrades de TicTacTiquet.com)

 

 

TRAILER

Leave a Reply