Fantasia by Escribà

En aquest món global i de transversalitat de disciplines, podríem definir Christian Escri­bà com el creatiu transversal i global per excel·lència, que fa servir el llenguatge de la pastisseria per expressar-se. La història de la pastisseria Escribà ve de lluny, començant al 1906, els genials camins que ha seguit la genealogia d’aquesta família pastissera ens porten sempre a la diversitat de colors, la inquietud essencial i la ruptura de conven­cions. Aquesta creativitat alliberadora va ser un tret fonamental de l’obra d’Antoni Escribà i segueix sent-ho del seu fill, Christian.

Christian Escribà ha intentat sempre retre homenatge al seu pare de la manera que més li hagués agradat; amb projectes mundials, valents, que surten del motlle.

Aquest documental explica la història d’un d’aquests projectes, Fantasia by Escribà. Un món de xocolata, dolços i espectacle que portarà el Christian i el seu equip fins a Sin­gapur per viure una aventura emocionant i diferent. Una creació mai vista en el món de la pastisseria.

 

Classificació per edat: Tos els públics
Gènere: Documental
Durada: 70 mín
Director: Xavier Atance
Repartiment: Christian Escribà, Patraicia Schmidt, Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Germans Roca
PaísEspanya
Idioma original: Català

Entrades

 

 

PROGRAMACIÓ CINECLUB SITGES

Dijous, 16 de novembre

20:30 H Fantasia by Escribà (Català)