LA FLAUTA MÁGICA – ROYAL OPERA HOUSE – EN DIRECTE

TRANSMISSIÓ EN DIRECTE DES DEL ROYAL OPERA HOUSE DE LONDRES

La flauta màgica, la gloriosa òpera de Mozart, cobra vida d’una manera encantadora a la producció de David McVicar amb una bella escenografia de John MacFarlane.

El príncep Tamino promet a la Reina de la Nit que rescatarà la seva filla Pamina del bruixot Sarastro. Comença la seva recerca, acompanyat del caçador d’ocells Papageno, però tot no és com sembla … A la clàssica producció de David McVicar tenen cabuda tant la serietat com la comèdia de l’obra de Mozart. El públic es veu transportat a un món fantàstic d’animals que ballen, màquines voladores i cels enlluernadorament estrellats. Els decorats proporcionen un meravellós teló de fons per a la calidoscòpica partitura de Mozart, des de la pirotècnica coloratura de la Reina de la Nit als lírics duos d’amor de Tamino i Pamina, o les àries folclorizantes i trempades de Papageno.

A més de ser una comèdia, La flauta màgica serveix de via d’expressió de les profundes creences espirituals de Mozart: les preocupacions de la Il·lustració per la recerca de la saviesa i la virtut se situen en el centre mateix d’aquesta història encantadora. La flauta màgica conèixer un èxit instantani de públic i Salieri, el suposat rival de Mozart, la va descriure com un “operone”: una gran òpera.

Gènere: Òpera
Durada: 190 mín
Director: Julia Jones
Repartiment: Siobhan Stagg, Mauro Peter, Roderick Williams, Mika Kares
Distribuidora: Versión Digital
Compositor: Wolfgang Amadeus Mozart

CINEMA CASAL

DIMECRES 20 DE SETEMBRE A LES 20:15h