Intimissimi On Ice amb Andrea Bocelli

Amb més de 80 milions d’àlbums venuts, Andrea Bocelli torna als cinemes per a aquest esdeveniment especial on òpera, música pop, patinatge sobre gel i moda es combinen en un espectacle únic produït i gravat des del Arena Di Verona a Itàlia.

Per primera vegada en cinemes un espectacle sobre gel que uneix als majors talents internacionals de l’òpera i la música pop amb els patinadors sobre gel més famosos del món. Descrit per la revista Vanity Fair com “un espectacle excepcional que fa aflorar les emocions”.

El repartiment
Els artistes són els grans campions del patinatge internacional: ‘El tsar’ Ievgueni Plushenko, Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, juntament amb un formidable elenc de talents de tot el món. La música és un cop més la protagonista, gràcies a la interpretació en directe de grans artistes internacionals i la participació especial d’Andrea Bocelli i l’estrella pop russa Zara.

El concepte
El tema d’aquest any és la mitologia clàssica, que cobra vida amb un toc modern: de Venus a Helena de Troia, de Circe a Medusa, les més famoses figures femenines de la mitologia grega són les protagonistes en escenes que representen les emocions i passions de la dona contemporània.

L’equip creatiu
L’espectacle està dirigit per Damiano Michieletto, un dels talents més interessants de la nova generació de directors de teatre i òpera, sota la direcció creativa del Productor Olímpic conegut com “el dissenyador d’emocions” Marc Balich.

Vestuari
“Intimissimi on ice, ‘A Legend of Beauty’ compta amb la dissenyadora de vestuari Chiara Ferragni, influencer de moda i famosa empresària italiana de fama mundial. Els pentinats seran a càrrec de l’equip Cotril, dirigit per Giovanni Iovino, mentre que Kiko Milano, la major marca italiana de cosmètics del món, s’encarregarà del maquillatge.

Moda i Glamour
El xou va reunir models, actrius i instagramers de tot el món. La model Irina Shayk, l’actriu i dona de Tom Cruise, Katie Holmes, Alice Campello, casada recentment amb el futbolista Álvaro Morata. A més la blocaire Chiara Ferragni acompanyada de la seva germana, Valentina, convertides en una de les parelles de moda i majors influencers del món de la moda. Però no van ser les úniques convidades a l’esdeveniment: les instagrames Gracy i Melissa també han estat a Verona, de la mateixa manera que la Marta Carriedo i Laura Escanes i així ho han mostrat en les seves xarxes socials.

 

 

Entrades

 

HORARIS

DIUMENGE, 26 DE NOVEMBRE

18:00 H (VOSE)