La Casa Torcida

“LA CASA TORCIDA” presenta una intrigant trama coral que situa la història en una mansió en què conviuen tres generacions de la mateixa família, i en la qual la mort del patriarca en estranyes circumstàncies serveix de detonant per a aquesta història plena de misteris i secrets . ”
Tres generacions de la família d’Arístides Leónides, multimilionari grec, conviuen en una curiosa mansió d’estructura inclinada. La rutina de la mansió es trunca quan Arístides és enverinat, ja que se sospita que el culpable ha de ser algú de la família. Sophia (Stefanie Martini) demanarà llavors a Charles (Max Irons), un antic amant, que faci el possible per aclarir l’assassinat. El cas es complicarà amb més morts i amb el fet que ningú té una ferma coartada.

Classificació per edat: 12 anys
Gènere: Drama
Durada93 mín
DirectorGilles Paquet-Brenner
Repartiment: Glenn Close, Terence Stamp, Christina Hendricks, Gillian Anderson, Max Irons, Stefanie Martini, Amanda Abbington, Julian Sands, John Heffernan, Roger Ashton-Griffiths, Christian McKay, Honor Kneafsey, Preston Nyman, Jenny Galloway, David Cann
País: Regne Unit
Idioma original: Anglès

 

 

Dissabte, 28 d’Abril

19:30 h La casa torcida (VE)

22:00 h La casa torcida (VOSE)

 

Dilluns, 30 d’Abril

20:00 h La casa torcida (VE)

22:15 h La casa torcida (VE)

 

Dimarts, 1 de Maig

19:00 h La casa torcida (VE)

 

Dimecres, 2 de Maig

18:00 h La casa torcida (VE)

20:30 h La casa torcida (VOSE)

 

Divendres, 4 de Maig

18:00 h La casa torcida (VE)

22:30 h La casa torcida (VOSE)