La Excepción a la Regla

Argument: Una aspirant i jove actriu (Lily Collins) i el seu ambiciós i jove xofer (Alden Ehrenreich) lluiten amb esperança sota les absurdes excentricitats del ferotge i impredictible milionari Howard Hughes (Warren Beatty), l’home per al qual treballen. Hollywood, 1958. Marla Mabrey (Collins), una compositora, devota baptista i reina de la bellesa de la seva petita ciutat, arriba a Los Angeles per treballar per l’infame Howard Hughes (Beatty). A l’aeroport, coneix al seu xofer, Frank Forbes (Ehrenreich), un metodista de profundes creences religioses, que està compromès amb el seu amor de l’institut.

La seva atracció instantània no només posa a prova les seves creences religioses, sinó que desafia la regla número 1 de Hughes: està prohibit que els seus empleats mantinguin qualsevol tipus de relació amb les actrius que treballen per a ell. El comportament d’Hughes es creua amb Marla i Frank de maneres molt diferents i inesperats. A mesura que van entrant en aquest món estrany, els seus valors es veuen qüestionats i les seves vides canvien per complet.

Classificació per edat: 7 anys
Gènere: Drama, Romanç
Durada: 127 mín
Director: Warren Beatty
Repartiment: Alden Ehrenreich, Lily Collins, Warren Beatty, Haley Bennett, Candice Bergen, Martin Sheen, Taissa Farmiga, Alec Baldwin, Matthew Broderick, Ed Harris, Annette Bening, Oliver Platt, Amy Madigan, Steve Coogan, Patrick Fischler, Caitlin Carver
Distribuidora: Hispano Fox
País: Estats Units
Idioma original: Anglès

Horaris Cinema El Casal de Sitges

Divendres, 19 de maig

18:00 h La Excepción a la Regla (Cast)

20:30 h La Excepción a la Regla (VOSE)

Dissabte, 20 de maig

18:00 h La Excepción a la Regla (VOSE)

20:30 h La Excepción a la Regla (Cast)

Diumenge, 21 de maig

18:00 h La Excepción a la Regla (Cast)

20:30 h La Excepción a la Regla (Cast)

Dilluns, 22 de maig

18:00 h La Excepción a la Regla (Cast)

20:30 h La Excepción a la Regla (VOSE)