La, La Land Sing Along (Cinema a la Fresca per Festa Major)

El proper diumenge, 20 d’agost, l’Hort de Can Falç es convertirà un cop més en una sala de cinema a l’Aire lliure amb la projecció de la pel·lícula ‘La, La Land’, un dels films de més èxit del 2017.

Però la sessió no serà una projecció normal de cinema, si no que durant el film el públic haurà de cantar. Ballar i interactuar amb l’ajuda del Carrusel del Prado que seran els encarregats d’animar als assistents. El cinema ‘Sing Along’ és un format que ha obtingut un èxit immens en països com Regne Unit i Estats Units, on es programa de forma regular a grans ciutats.

Passar-ho molt bé és molt senzill: Vine amb els teus amics i deixa’t portar pel grup. Ningú està obligat a cantar les cançons, però de ben segur que poc a poc començaràs a taral·lejar-les i sense voler ningú et podrà callar.

La, la Land (2016) La La Land és una pel·lícula nordamericana del 2016, romàntica musical escrita i dirigida per Damien Chazelle i protagonitzada per Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend i Rosemarie DeWitt, sobre un músic i una aspirant a actriu que es coneixen i s’enamoren a Los Angeles. El títol fa referència tant al malnom de la ciutat com a l’expressió anglesa Lalaland (“el país dels qui no tenen contacte amb la realitat”).

La, La Land es projectarà en castellà, tot i que les cançons seran en versió original amb subtítols de karaoke.

En un principi s’havia previst, tal i com surt publicat al programa de Festa Major, la pel·lícula ‘Grease’ però per diversos problemes logístics, Cineclub Sitges s’ha vist obligat a canviar de pel·lícula escollint ‘La, La, Land’.

El Preu de l’entrada és de 10 € i es poden adquirir a l’entrada del recinte el mateix dia o de forma anticipada a la Botiga de ‘La Bel’ al carrer Sant Josep, 36 i online a www.cineclubsitges.com

La sessió de ‘La, la Land’ Sing Along serà el diumenge, 20 d’agost a les 22 h a l’Hort de Can Falç de Sitges i l’aformament és limitat.

 

CINEMA A LA FRESCA PER FESTA MAJOR

Diumenge, 20 d’agost a les 22 h

a l’Hort de Can Falç