Maudie – el color de la vida


Argument: Maud Dowley (Sally Hawkins) és una alegre i vivaç dona que somia independitzar-se de la seva protectora família. Everett Lewis (Ethan Hawke) és un esquerp pescador local que cerca assistenta. Després de veure el seu anunci, Maudie no triga a mudar-se a la petita i aïllada casa d’Everett per encarregar-se de les tasques de la llar. Però el que comença sent una difícil convivència entre dos pols oposats va a poc a poc transformant-se en una bonica història d’amor.

Basada en fets reals, la pel·lícula explica la història de la pintora canadenca Maud Lewis, de la seva relació amb el qual es va convertir en el seu inseparable company de vida Everett Lewis, i de com les seves senzilles pintures van arribar a ser vistes i reconegudes per tots els racons del país convertint-la en una de les artistes folk més representatives de Canadà.

.

Classificació per edat: 7 anys
Gènere: Drama, Romanç
Durada: 111 mín
Director: Aisling Walsh
Repartiment: Ethan Hawke, Sally Hawkins, Kari Matchett, Gabrielle Rose, Zachary Bennett, Billy MacLellan, Marthe Bernard, Lawrence Barry, David Feehan, Mike Daly, Nik Sexton, Greg Malone, Brian Marler, Judy Hancock, Denise Sinnott
País: Irlanda
Idioma original:  Anglès

 

 

 

Horaris Cinema El Casal de Sitges

DIVENDRES, 7 DE JULIOL

18:00 h Maudie (VOSE)

20:30 h Maudie (Cast)

 

DISSABTE, 8 DE JULIOL

18:00 h Maudie (Cast)

20:30 h Maudie (Cast)

 

DIUMENGE, 9 DE JULIOL

18:00 h Maudie (Cast)

20:30 h Maudie (Cast)

 

DILLUNS, 10 DE JULIOL

18:00 h Maudie (Cast)

20:30 h Maudie (VOSE)