Preestrena Jojo’s Bizarre Adventure i presentació curtmetratge IP-IS

DIJOUS, 21 DE JUNY A LES 20:00 H

Gran preestrena de la darrera pel·lícula del director japonès Takashi Miike, rodada en localitzacions de Sitges, Sant Pere de Ribes i altres indrets del Garraf. L’acte anirà precedit de la presentació del curtmetratge IP-IS, que és el primer projecte sorgit del les jornades Producers Meet Producers que van tenir lloc al Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Col·labora l’Ajuntament de Sitges i Sitges: Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

 

JOJO’S BIZARRE ADVENTURE

Quan una sèrie d’estranys assassinats sacsegen la seva ciutat, un estudiant d’institut amb l’habilitat especial coneguda com Stand s’alça contra el mal.

Josuke és un estudiant d’institut amb una habilitat especial coneguda com “Stand”. Un dia, després de fer servir el seu Stand per evitar que es cometi un crim, es converteix en l’objectiu d’un assassí en sèrie que actua en la seva ciutat. Finalment, l’assassí, Angelo, empra el seu propi Stand, el Aqua Lance, que li permet manipular l’aigua, per assassinar a l’avi de Josuke. És llavors quan Josuke decideix enfrontar-se a Angelo per protegir la seva família i al seu poble. Per a això comptarà amb el seu propi Stand, el Crazy Diamond, que li permet reparar qualsevol objecte, inclòs el cos humà, i amb Jotaro, un altre usuari de Stand que ha vingut a la ciutat per advertir-lo del perill. Però, qui són els misteriosos germans que mouen els fils rere Angelo?

Gènere: Acció, Fantàstic
Director: Takashi Miike
Repartiment: Kento Yamazaki, Ryunosuke Kamiki, Nana Komatsu, Masaki Okada, Mackenyu, Takayuki Yamada, Yusuke Iseya, Arisa Mizuki, Jun Kunimura, Shinta Nitta
País: Japó
Idioma original: Japonès

ENTRADES

Entrades VOSE

 

(Avís: aquest botó enllaça amb el web de venda online d’entrades d’Entradium.com)

IP-IS

Confiada del seu anonimat, Loui es guanya la vida retocant fotografies de persones poderoses en situacions compromeses. Perd tot allò que la feia sentir segura en el seu anonimat amb el seu últim treball.

Una idea original de Pol Diggler i Lídia Milette Artigas

Gènere: Fantàstic
Director: Pol Diggler
Repartiment: Roser Bundó, Judit Ampudia, Josep Maria Alejandre, Sanna Toivanen Simon Brading, Ari Ann Wire, Xavier Martinez, Sara Gómez, Olalla Moreno, Kornel Doman, Alicia González Hernández
País: Espanya
Idioma original: Anglès