Un Americano en París (el musical)

Un dels millors musicals que s’han pogut gaudir aquesta temporada a Londres, arriba a la gran pantalla del Cinema Prado de Sitges.

Aquesta nova versió basada en la pel·lícula de 1951 de Vincente Minnelli / Gene Kelly es va estrenar a Broadway el 2015 convertint-se immediatament en un dels musicals més premiats de la temporada.

Enamorat dels musicals des de la seva adolescència, el coreògraf britànic Christopher Wheeldon, que també dirigeix ​​el musical, s’ha bolcat en aquesta primera experiència en el gènere, en un veritable homenatge als musicals de Broadway incorporant a mitja dotzena de temes clàssics algunes peces menys conegudes dels germans Gershwin.

El resultat és impressionant. 30 ballarins en escena, espectaculars coreografies i un escenari que no para de moure amb jocs de miralls i peces mòbils creant el marc perfecte per a aquesta història del veterà de guerra que decideix quedar-se a París quan és repatriat després de la guerra seduït per una misteriosa jove parisenca .

I Got Rythm, ‘S Wonderful, They Ca’t Take That Away For Me, ens omplen de ritme i música literalment, impossible no seguir els acords des de la butaca, i recordar la genialitat de George i Ira Gershwin. Les coreografies barreja de ballet clàssic i dansa moderna donen al musical una dimensió nova al nivell del Royal Ballet de Londres.

Dues hores gaudint d’algunes de les nostres cançons favorites, de peces de ballet impressionants i una posada en escena de luxe. Sens dubte, un dels millors musicals que es poden gaudir aquesta temporada al West End de Londres.

“.

 

HORARIS

DIJOUS, 24 DE MAIG

19:00 h

ENTRADES