“No Mires Arriba” properament al Cinema Prado Sitges

with No hi ha comentaris

Don’t look up al Cinema Prado Sitges

Don’t Look Up (No Mires Arriba a Espanya) és una pel·lícula nord-americana de comèdia negra de ciència ficció escrita, produïda i dirigida per Adam McKay. La pel·lícula està protagonitzada per Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence com a dos astrònoms de baix nivell que intenten, a través d’un recorregut pels mitjans, advertir la humanitat sobre un asteroide que destruirà la Terra. Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Gran, Scott Mescudi, Cate Blanchett i Meryl Streep completen el repartiment.

Sinopsi

Kate Dibiasky, una estudiant de postgrau d’Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy acaben de descobrir una cosa tan sorprenent com a perillosa. Un estel en òrbita es troba al sistema solar i va directe a col·lisionar a la Terra. Malgrat tots els seus intents per advertir el govern i la població, sembla que la humanitat està disposada a prendre-s’ho de broma. Amb l’ajuda del doctor Oglethorpe, Kate i Randall emprendran una gira mediàtica que els portarà des de la Casa Blanca fins al programa matinal més boig de la televisió per mirar de conscienciar el món que està a punt de morir.

Fitxa tècnica

Direcció i també guió: Adam McKay

Intèrprets: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Jonah Hill, Rob Morgan, Cate Blanchett, Ron Perlman i també Tyler Perry.

Durada: 150 min.

Idioma Original: Anglés

Any: 2021

País: Estats Units

IMDB

Trailer

Don’t look up al Cinema Prado Sitges

PROPERAMENT

Leave a Reply