EL CASCANUECES torna en directe al Cinema (entrades a la venda)

with No hi ha comentaris
El Cascanueces torna en directe al Cinema

El Cascanueces torna en directe al Cinema

El trencanous ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l’encant del ballet, a més de ser un meravellós regal
nadalenc per a tota la família.

La molt estimada música de Txaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la nit de Nadal per Clara i també el seu ninot en forma de trencanous. En el viatge al País dels Dolços trobem alguns dels moments més coneguts a la història del ballet, com la Dansa de la Fada Confifitada i també el Vals de les Flors.

La producció de Peter Wright per a The Royal Ballet es manté fidel a l’esperit del clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i també flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i també els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssima classe de la companyia en aquest clàssic nadalenc.

Sinopsi

Per començar ens traslladem a la nit de Nadal i Herr Drosselmeyer el mag trasllada la jove Clara a una aventura de fantasia en què el temps s’atura, la sala d’estar familiar es converteix en un gran camp de batalla, i un màgic viatge els porta des de la Terra dels Flocs de neu a la Terra dels Dolços.

EQUIP CREATIU

Coreografia : Peter Wright per Lev Ivanov 

Música : Pyotr Il’yich Tchaikovsky 

Producció y Decorats: Peter Wright 

Teatre: Royal Opera House, Londres

Durada: 155min aprox.

Trailer

El Cascanueces torna en directe al Cinema

Dijous, 9 de desembre a les 20:15h.

Leave a Reply