Macbeth en directe al Cinema Prado (entrades ja la venda)

with No hi ha comentaris
Macbeth en directe al Cinema Prado

Macbeth en directe al Cinema Prado

Per a la tradicional première de La Scala del 7 de desembre, l’esdeveniment més esperat del calendari cultural europeu, i després de la gala d’estrelles de l’any passat des d’un teatre gairebé buit, la nova temporada s’obrirà amb Macbeth de Verdi amb tota la pompa habitual d´aquest esdeveniment VIP.
El director musical Riccardo Chailly completarà així la sèrie d’interpretacions de la “trilogia juvenil” de Giuseppe Verdi, després de Giovanna d’Arco i Attila.
Macbeth serà posada en escena pel director Davide Livermore, la seva quarta actuació inaugural, amb escenografia de Giò Forma, vestuari de Gianluca Falaschi i a més un gran elenc: Anna Netrebko com Lady Macbeth, afirmant la seva relació especial amb el teatre, juntament amb Luca Salsi com Macbeth, Francesco Meli com a Macduff i Ildar Abdrazakov com a Banc.

Sinopsi

L’argument ens narra la història del Comte d’Almaviva que, malgrat ser casat, no deixava de tractar de seduir integrants femenins de la seva servitud, entre els quals hi havia Susana, promesa en casament a Fígaro. Per la seva banda però, el page Cherubino, un jovenet enamorat de la Comtessa d’Almaviva, no parava de fer de les seves per conquerir-la.

La quantitat de situacions còmiques, embolics provocats per identitats confoses, combinades amb moments amorosos i nostàlgics tendres, manté l’atenció de l’espectador durant la totalitat de l’obra. A més, Mozart va abocar a cada ària, a cada escena, a cada assemblatge, música meravellosa i difícil d’oblidar.

Des de la espurnejant Obertura, passant per coneguts nombres individuals dels diversos personatges, fins al septet que tanca l’Acte Segon, el duet de la carta de l’Acte Tercer i el festiu final, no cessen les meravelloses melodies de sorprendre els qui les escoltin. No en va, aquesta obra és considerada una de les tres comèdies més grans en la història de l’òpera.

EQUIP CREATIU

Música: Giuseppe Verdi

Director musica;l Riccardo Chailly

Director: Davide Livermore

Director d’ escena: Giò Forma

Repartiment: Anna Netrebko, Luca Salsi, Francesco Meli i també Ildar Abdrazakov

Teatre: Teatro Alla Scala

Durada: 210 min aprox.

Trailer

Macbeth en directe al Cinema Prado

Dimarts,7 de desembre a les 18:00h.

Leave a Reply