Un viatge interior i al mateix temps, un moviment mundial,
MANTRA. SOUNDS INTO SILENCE mostra com de efectius poden ser els sons harmoniosos en el nostre món sorollós de comunicació ininterrompuda.

A la recerca de concentració, comunitat i internet, milers de persones a tot el món estan recorrent a un antic tipus de reunió humana: el cant comunitari. Una de les formes d’aquest fenomen, l’anomenat ‘Kirtan’ implica cantar mantres. Originada a l’Índia, aquesta forma tradicional de cant es va utilitzar per primera vegada en occident com a fons musical per a les classes de ioga.
Però el seu poder és tal que ara s’ha estès a un públic molt més ampli, fins al punt d’haver aconseguit nominacions als premis Grammy algunes de les seves estrelles com Deva Premal & Miten, Krishna Das, Snatam Kaur, Jai Uttal i Dave Stringer.

En concerts i festivals, així com en la vida quotidiana, i en llocs inusuals com la presó de San Quintín, prop de San Francisco … MANTRA-SOUNDS INTO SILENCE mostra com el cant comunitari pot esfondrar els murs entre les persones i ajudar-les a trobar-se.
Tot explicat a través d’imatges enlluernadores i música captivadora.

És una pel·lícula sense xerrameca esotèrica i plena d’entusiasme i passió per la vida.

ENTRADES

DIJOUS 12 DE SETEMBRE.

Després de cada projecció CANT DE KIRTAN amb els músics JANE CECILIA, SANTIAGO KRAHN i MATIAS BREGANTE
18:00 VOSE 20:30 VOSE