West Side Story properament al Cinema Prado Sitges

with No hi ha comentaris
Cinema Prado estrena West side Story

Cinema Prado estrena West side Story

Cineclub Sitges acabarà l’any amb l’estsrena de West Side Story, dirigida pel guanyador del Premi de l’Acadèmia® Steven Spielberg, a partir d’un guió del premi Pulitzer i també de Tony Kushner, guanyador del Tony®, explica la història clàssica de les rivalitats i dels amors juvenils del Nova York del 1957.

Sinopsi

West Side Story (2021) és una adaptació per a la gran pantalla de l’espectacle original de Broadway del 1957, amb llibret d’Arthur Laurents amb música de Leonard Bernstein, lletres de Stephen Sondheim i a més amb el concepte, direcció i coreografia de Jerome Robbins.

Aquesta reinvenció està protagonitzada per Ansel Elgort en el paper de Tony i Rachel Zegler que interpreta a Maria. A més compta amb Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff) i Brian d’Arcy James (Oficial Krupke). I també compta amb la participació de Rita Moreno (al paper de Valentina, propietària de la botiga del barri on treballa Tony). Moreno, una de les tres artistes guanyadores dels premis de l’Acadèmia®, els Emmy®, el GRAMMY®, el Tony® i el Peabody, també és una de les productores executives de la pel·lícula.

Gènere: Musical, Drama

Durada:

Director: Steven Spielberg

Any: 2021

Repartiment: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose i també Rita Moreno

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

Trailer

Cinema Prado estrena West side Story

ESTRENA 22 DE DESEMBRE

Leave a Reply