TEMPORADA TEATRE, ÒPERA I BALLET PER A CINEMES 2023- 2024

MADAMA BUTTERFLY

Dimarts, 26 de març de 2024 a las 20:15h

The Royal Opera/ EN DIRECTE

La jove geisha Cio-Cio-San es casa amb l?oficial de la marina nord-americana Pinkerton, convençuda que es tracta d?una autèntica unió per a tota la vida per la qual renunciarà a la seva religió i la seva comunitat. Quan s’adona que per a Pinkerton el seu matrimoni no és res més que una il·lusió, Cio-Cio-San ja no podrà escapar a les tràgiques conseqüències. Aquesta òpera, que inclou l’ària de Butterfly “Un bel dì, vedremo” (“Un bell dia veurem”) i el “cor a boca tancada”, és tan fascinant com esquinçadora. L’exquisida producció de Moshe Leiser i Patrice Caurier s’inspira en imatges europees del Japó del segle XIX. Asmik Grigorian interpreta el paper de Cio-Cio-San i la direcció musical està a càrrec de Kevin John Edusei.


ELENC
Asmik Grigorian (Cio-Cio-San), Joshua Guerrero (Teniente B. F. Pinkerton), Lauri Vasar (Sharpless), Hongni Wu (Suzuki)

EL LAGO DE LOS CISNES

Dimecres, 24 d’abril de 2024 a las 20:15h

The Royal Ballet/ EN DIRECTE

Durant una cacera, el Príncep Sigfrid es troba amb una bandada de cignes. Un es transforma en una dona bonica, Odette, de la qual el príncep s’enamora a l’instant. Però Odette és víctima d’un conjur que la manté captiva en forma de cigne durant el dia. Sigfrid aconseguirà alliberar-la de l’encanteri?

La unió de la música sublim de Txaikovski amb l’evocadora imaginació del coreògraf Liam Scarlett i els dissenys de John Macfarlane eleva la intensitat dramàtica d’aquest clàssic del ballet de Marius Petipa i Lev Ivanov. El llac dels cignes segueix figurant avui dia entre els favorits del ballet clàssic.


ELENC
Per confirmar

CARMEN

Dimecres, 1 de maig de 2024 a las 19:45h

The Royal Opera/ EN DIRECTE

Aquesta nova i tòrrida producció de Damiano Michieletto evoca tota la passió i la sensualitat de la música de Bizet, que inclou la seductora Havanera de Carmen i l’estimulant Cançó del toreador. Antonello Manacorda dirigeix un formidable elenc internacional amb Aigul Akhmetshina en el paper protagonista.


ELENC
Aigul Akhmetshina (Carmen), Piotr Beczala (Don José), Olga Kulchynska (Micaela), Kostas Smoriginas (Escamillo), Blaise Malaba (Zúñiga)

ANDREA CHENIER

Dimarts, 11 de juny de 2024 a las 20:15h

The Royal Opera/ EN DIRECTE

Durant una sumptuosa festa al París del segle XVIII, el poeta Andréa Chénier pronuncia un discurs apassionat en què critica Lluís XVI. Cinc anys més tard la Revolució ha donat pas al Terror, transformant l’equilibri de poder entre Chénier, la seva estimada Maddalena, i Gérard, l’home que podria destruir-lo…

Jonas Kaufmann encapçala l’espectacular posada en escena de David McVicar sota la batuta del seu col·laborador habitual, Antonio Pappano, que dirigeix aquest èpic drama històric de Giordano sobre revolució i amor prohibit a la seva última producció com a director musical de la Royal Opera.


ELENC
Jonas Kaufmann (Andrea Chénier), Sondra Radvanovsky (Maddalena Di Coigny), Carlos Álvarez (Carlo Gérard), Katia Ledoux (Bersi), Alexander Kravets (Increíble))

Temporada Clàssica 2023-2024