TEMPORADA TEATRE, ÒPERA I BALLET PER A CINEMES 2022- 2023

GEORGE BALANCHINE (EN DIRECTE)

Dimarts, 7 de març de 2023 a las 19:45h

OPÉRA NATIONAL DE PARIS| EN DIRECTE

Dues peces de ballet en una: “A qui li importa?” Consisteix en un conjunt de danses amb música de George i Ira Gershwin, en el context de l’origen de Manhattan. El “Ballet Imperial” va ser creat el 1941 per la Caravana de Ballet American al concert de piano núm. 2. George Balanchine celebra brillantment virtuositat tècnica del ballet acadèmic a l’estil de Marius Petipa i la gran tradició de Petersburg. El 2023, el 40è és celebrat aniversari de la seva mort.

ELENC
Estrelles, Primers Ballarins i Cos de Ballet de l’Opera de París

EL BARBERO DE SEVILLA

Dimecres, 15 de març de 2023 a las 20:00h

The Royal Opera | EN DIFERIT

Amb les seves peripècies vocals, amants manipuladors i un barber molt ocupat, l’òpera bufa de Rossini està plena de malifetes i diversió.

ELENC
Aigul Akhmetshina (Rosina), Andrzej Filonczyk (Figaro), Lawrence Brownlee (Conde de Almaviva) Bryn Terfel (Don Basilio), Fabio Capitanucci (Doktor Bartolo), Ailish Tynan (Berta), Josef Jeongmeen Ahn (Fiorello) 

TURANDOT

Dimecres, 22 de març de 2023 a las 20:15h

The Royal Opera | EN DIRECTE

L’òpera final de Puccini és un espectacle magnífic de colors intensos, dansa i drama en aquesta producció clàssica d’Andrei Serban.

ELENC
Anna Pirozzi (Princesa Turandot), Yonghoon Lee (Calàf), Masabane Cecilia Rangwanasha (Liù), Vitalij Kowaljow (Timur)

LA CENICIENTA

Dimecres, 12 d’abril de 2023 a las 20:15h

The Royal Opera | EN DIRECTE

Una nova producció de l’aclamat clàssic de The Royal Ballet basat en un conte de fades.


ELENC
TBC LA BELLA DURMIENTE

Dimecres, 24 de maig de 2023 a las 20:15h

The Royal Ballet| EN DIRECTE

El director DLa màgia i els personatges d’un conte de fades clàssic prenen vida en aquest ballet ideal per a tota la família.


ELENC
TBC 


LAS BODAS DE FÍGARO

Dimecres, 31 de maig de 2023 a las 19:45h

The Royal Opera | PASSI ESPECIAL

El director David McVicar destaca els elements revolucionaris d’aquesta gran òpera bufa de Mozart sobre les intrigues, els malentesos i el perdó.


ELENC
Riccardo Fassi (Fígaro), Giulia Semenzato (Susanna), Germán E. Alcántara (Conde de Almaviva), Federica Lombardi (Condesa de Almaviva), Hanna Hipp (Cherubino), Gregory Bonfatti (Don Basilio), Monica Bacelli (Marcellina), Gianluca Buratto (Bartolo), Jeremy White, (Antonio), Alexandra Lowe (Barbarina), Alasdair Elliott (Don Curzio)

IL TROVATORE

Dimarts, 13 de juny de 2023 a las 20:15h

The Royal Opera | EN DIRECTE

Una devastadora maledicció sorgeix de les seves cendres en aquesta sensacional història de Verdi sobre la superstició i la rivalitat.


ELENC
TBC (Leonora), Yusif Eyvazov (Manrico), Ludovic Tézier (Conde de Luna), Jamie Barton (Azucena), Roberto Tagliavini (Ferrando)