PROPERAMENT/ PRÓXIMAMENTE


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Seqüela de la pel·lícula de 2019 dirigida per Todd Phillips (Resacón a Las Vegas) que repeteix després de les càmeres de nou amb Joaquin Phoenix com a protagonista. Amb el títol de Joker: Folie À Deux (terme que fa referència a la presència d’idees delirants iguals o similars en dues persones estretament associades) el film reprèn les aventures del psicòpata Arthur Fleck, una nova versió de l’emblemàtic enemic de Batman que en aquesta ocasió és un actor frustrat amb problemes mentals tremends i d’adaptació a la societat.

Ref: Joker 2 arriba a Sitges

Secuela de la película de 2019 dirigida por Todd Phillips (Resacón en Las Vegas) que repite tras las cámaras de nuevo con Joaquin Phoenix como protagonista. Con el título de Joker: Folie À Deux (término que hace referencia a la presencia de ideas delirantes iguales o similares en dos personas estrechamente asociadas) el filme retoma las andanzas del psicópata Arthur Fleck, una nueva versión del emblemático enemigo de Batman que en esta ocasión es un actor frustrado con tremendos problemas mentales y de adaptación a la sociedad.

.

Sequel to the 2019 film directed by Todd Phillips (The Hangover) who returns behind the cameras again with Joaquin Phoenix as the protagonist. With the title Joker: Folie À Deux (a term that refers to the presence of the same or similar delusional ideas in two closely associated people) the film resumes the adventures of the psychopath Arthur Fleck, a new version of Batman’s emblematic enemy who in this occasion is a frustrated actor with tremendous mental problems and adaptation to society.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time:

Director: Todd Phillips
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Ken Leung
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2024
IMDB


Joker 2 properament a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera