Horaris / Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 25/01/2024


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

(VOSC): Versió Original Subtitulada en Català

L’Eli és un jove professor de natació a Chicago, l’advocat del qual l’informa de la mort del seu pare, amb qui va perdre el contacte fa deu anys. Obligat a tornar a Tel-Aviv, la seva ciutat natal, l’Eli es retrobarà amb el seu amic de la infantesa Yotam, que regenta una floristeria juntament amb la seva promesa, l’Iris. Durant una excursió hi haurà un accident que deixarà en estat vegetatiu el Yotam, circumstància que desencadenarà una sèrie de canvis sísmics en la vida de cada un d’ells.

Ref: La Floristeria de l’Iris a Sitges

Eli es un joven profesor de natación en Chicago, cuyo abogado le informa de la muerte de su padre, con quien perdió el contacto hace diez años. Obligado a volver a Tel-Aviv, su ciudad natal, Eli se reencontrará con su amigo de la infancia Yotam, que regenta una floristería junto con su promesa, Iris. Durante una excursión habrá un accidente que dejará en estado vegetativo al Yotam, circunstancia que desencadenará una serie de cambios sísmicos en la vida de cada uno de ellos.

.

Eli is a young swimming teacher in Chicago, whose lawyer informs him of the death of his father, with whom he lost contact ten years ago. Forced to return to Tel-Aviv, his hometown, Eli will be reunited with his childhood friend Yotam, who runs a flower shop together with his fiancee, Iris. During an excursion there will be an accident that will leave Yotam in a vegetative state, a circumstance that will trigger a series of seismic changes in the lives of each of them.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
126′
Director: Ofir Raul Graizer
Idioma original/ Original Language:
 Hebreu/ Hebreo/ Hebrew
País/ Country: 
Israel
Any/ Año/ Year: 
2024
IMDB


La Floristeria de l’Iris a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera