Horaris/Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 19/10/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

L’estiu del 1977 la Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per visibilitzar la causa feminista i aconseguir l’aprovació del dret a l’avortament. A mesura que passen els mesos teixirà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella, i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la vida de la Bea.

Ref: 20.000 Espècies de Abejas al Cineclub Sitges

En verano de 1977 Bea de dieciséis años decide unirse al grupo de mujeres de Rentería que lucha por visibilizar la causa feminista y conseguir la aprobación del derecho al aborto. A medida que pasan los meses tejerá una amistad muy especial con Miren, una chica algo mayor que ella, y de buena familia. El compromiso político y la relación con Miren convertirán ese verano en una etapa que marcará un antes y un después en la vida de Bea.

In the summer of 1977, the sixteen-year-old Bea decided to join the group of women in Rentería that fought to make the feminist cause visible and to obtain the approval of the right to abortion. As the months pass, she will build a very special friendship with Miren, a girl a little older than her, and from a good family. The political commitment and the relationship with Miren will turn that summer into a stage that will mark a before and after in Bea’s life.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12 – Especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
94′
Director: Sílvia Munt
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Alicia Falcó, Elena Tarrats, Itziar Ituño, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela, Nagore Cenizo Arroyo, Heren de Lucas, Sara Barroeta, Mikel Laskurain, Iván Massagué, Mikel Tello, Miguel Garcés, Itziar Aizpuru, Garazi Urkola
Idioma original/ Original Language:
Castellà/ Castellano/ Spanish
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


La Buenas Compñias al Cineclub Sitges

Altres pel·lícules en cartellera