Los Beatles y la India al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Dilluns/ Lunes/ Mlnday – 2/05/2022

Los Beatles y la India al Cinema Prado

Sinopsi

The Beatles i l’Índia (“The Beatles and India”) està dirigida pel periodista Ajoy Bose al costat de l’investigador cultural Peter Compton, una pel·lícula documental basada en el propi llibre de Bose “Across the Universe: The Beatles in India”. Una obra que commemora el 50è aniversari de l’històric viatge del quartet de Liverpool a Rishikesh, que va marcar un abans i un després en la forma d’entendre la música i la vida. La pel·lícula es va presentar a la passada edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid (SEMINCI) i de l’IN-EDIT Barcelona.

Fitxa Tècnica

Calificació: 7 anys

Gènere:  Documental, Música

Durada: 96′

Director:  Ajoy Bose, Peter Compton

Repartiment:  George Harrison, Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney

Idioma original:  Anglès

País:  Regne Unit

Any: 2021

IMDB

Los Beatles y la India en el Cine Prado

Sinopsis

The Beatles y la India (“The Beatles and India”) está dirigida por el periodista Ajoy Bose junto al investigador cultural Peter Compton, una película documental basada en el propio libro de Bose “Across the Universe: The Beatles in India”. Una obra que conmemora el 50 aniversario del histórico viaje del cuarteto de Liverpool a Rishikesh, que marcó un antes y un después en su forma de entender la música y la vida. La película se presentó en la pasada edición de la Semana Internacional de Cine de Valladolid (SEMINCI) y del IN-EDIT Barcelona.

Ficha Técnica

Calificación: 7 años

Género:  Documental, Música

Duración: 96′

Dirección:  Ajoy Bose, Peter Compton

Reparto:  George Harrison, Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney

Idioma original: Inglés

País: Reino Unido

Año: 2021

IMDB

the Beatles and India arrives to Cinema Prado

Synopsis

The Beatles and India is directed by journalist Ajoy Bose together with cultural researcher Peter Compton, a documentary film based on Bose’s own book “Across the Universe: The Beatles in India”. A work that commemorates the 50th anniversary of the quartet’s historic trip from Liverpool to Rishikesh, which marked a before and after in their way of understanding music and life. The film was presented at the last edition of the Valladolid International Film Week (SEMINCI) and IN-EDIT Barcelona.

Technical Details

Age Rating: 7 years

Genre:  Documentary, Musical

Lenght: 96′

Direction: Ajoy Bose, Peter Compton

Cast: George Harrison, Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney

Original Language: English

Country: United Kingdom

Year: 2021

IMDB

Los Beatles y la India al Cinema Prado