PROPERAMENT/ PRÓXIMAMENTE


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Quan l’adolescent Priscilla Beaulieu es troba amb Elvis Presley en una festa, ell ja és una superestrella meteòrica del rock and roll. La seva genuïna connexió inicial els porta a pensar que estan fets l’un per a l’altre, i així sorgeix una gran amistat i una apassionant fletxada que donarà lloc a una relació en què tots dos creuen que cap no es tornarà a sentir sol.

Ref: Priscilla arriba a Sitges

Cuando la adolescente Priscilla Beaulieu se encuentra con Elvis Presley en una fiesta, él ya es una meteórica superestrella del rock and roll. Su genuina conexión inicial les lleva a pensar que están hechos el uno para el otro, y así surge una gran amistad y un apasionante flechazo que dará lugar a una relación en la que ambos creen que ninguno volverá a sentirse solo.

.

When teenager Priscilla Beaulieu meets Elvis Presley at a party, he is already a meteoric rock and roll superstar. Their genuine initial connection leads them to think that they are made for each other, and thus arises a great friendship and a passionate crush that will give rise to a relationship in which both believe that neither of them will ever feel alone again.

.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
113′
Director: Sofia Coppola
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Cailee Spaeny, Jacob Elordi, Dagmara Dominczyk
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Priscilla arriba a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera