Vivir desprisa amar despacio al Cinema Prado

HORARIS

Dijous:
01/12/22
19:00h Copa de cava solidaria
20:00h Cinefòrum ‘Conviure amb el vih’
20:30h Projecció pel·lícula
(VOSE)
*Dilluns no festius ni vigílies de festius dia de l’espectador.

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original subtitulada en castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Inglés

‘Vivir Deprisa amar despacio’. Una producció francesa que va aconseguir el premi de Millor Actor Ex-Aequo al Festival de Sevilla per als seus dos protagonistes, presentada també al Festival de Cannes, i molts ja consideren aquest títol com la pel·lícula que dignifica el patiment de la sida.

La comunitat LGTBI, principalment, va viure el final dels 80 i principis dels 90 dins una lògica neurosi pel drama de la sida. En aquesta situació extrema on amics, veïns, familiars, coneguts i parelles estaven caient com a mosques, l’opció d’establir una relació sentimental es complicava enormement. ‘Vivr desprisa amar despacio’ ens explica una d’aquestes històries, la d’un home de mitjana edat malalt de sida i un jove de 20 anys que es coneixen i entaulen una relació dins aquest ambient dominat per la por. Un amor amb data de caducitat.

La sessió comptarà amb la col·laboració de l’Associació LGTBIQ+ Colors Sitges Link que participarà al cinefòrum titulat ‘Convivint amb el VIH’ i oferirà una copa de cava solidària per recaptar fons per destinar-ho a la lluita contra la el vih. La copa de cava solidària serà a les 19h, el cinefòrum a les 20h i la projecció de la pel·lícula a les 20:30h.

Ref: Vivir desprisa amar despacio al Cinema Prado

‘Vivir Deprisa amar despacio’. Una producción francesa que logró el premio de Mejor Actor Ex-Aequo en el Festival de Sevilla para sus dos protagonistas, presentada también en el Festival de Cannes, y muchos ya consideran este título como la película que dignifica el sufrimiento del sida.

La comunidad LGTBI, principalmente, vivió el final de los 80 y principios de los 90 en una lógica neurosis por el drama del sida. En esta situación extrema en la que amigos, vecinos, familiares, conocidos y parejas estaban cayendo como moscas, la opción de establecer una relación sentimental se complicaba enormemente. ‘Vivr desprisa amar despacio’ nos cuenta una de estas historias, la de un hombre de mediana edad enfermo de sida y un joven de 20 años que se conocen y entablan una relación dentro de este ambiente dominado por el miedo. Un amor con fecha de caducidad.

La sesión contará con la colaboración de la Asociación LGTBIQ+ Colors Sitges Link que participará en el cinefórum titulado ‘Conviviendo con el VIH’ y ofrecerá una copa de cava solidaria para recaudar fondos para destinarlo a la lucha contra la el vih. La copa de cava solidaria será a las 19h, el cinefórum a las 20h y la proyección de la película a las 20:30h.

‘Living Fast loving slowly’. A French production that won the prize for Best Actor Ex-Aequo at the Seville Festival for its two protagonists, also presented at the Cannes Festival, and many already consider this title as the film that dignifies the suffering of AIDS.

The LGBTI community, mainly, lived the late 80s and early 90s in a logical neurosis due to the AIDS drama. In this extreme situation where friends, neighbors, relatives, acquaintances and couples were dropping like flies, the option of establishing a romantic relationship became enormously complicated. ‘Vivr desprisa amar despacio’ tells us one of these stories, that of a middle-aged man with AIDS and a 20-year-old who meet and start a relationship in this environment dominated by fear. A love with an expiration date.

The session will have the collaboration of the LGTBIQ+ Colors Sitges Link Association which will participate in the film forum entitled ‘Living with HIV’ and will offer a glass of cava in solidarity to raise funds for the fight against HIV. The solidarity glass of cava will be at 19:00, the film forum at 20:00 and the screening of the film at 20:30.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 12
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
132′
Director:
Christophe Honoré
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Vincent Lacoste, Pierre Deladonchamps, Denis Podalydès, Rio Vega,
Idioma original/ Original Language:
Francès / Francés / French
País/ Country: 
França
Any/ Año/ Year: 
2018
IMDB

Vivir desprisa amar despacio al Cinema Prado

Altres pel·lícules en cartellera