El Tour DA arriba al Cineclub Sitges

Horaris/Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 27/04/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Després de La flor, segurament la pel·lícula de culte per excel·lència dels últims anys, Mariano Llinás demostra que el seu cinema no coneix límits. Amb l’excusa d’un personatge anomenat Clorindo Testa, un arquitecte que va ser amic del seu pare, ens endinsem en una recerca detectivesca que sembla no tenir fi i el condueix pels llocs més insospitats. I enmig d’aquest relat frenètic, entre el cinema d’intriga i la recerca autobiogràfica, es troba a si mateix rebuscant entre els racons de la memòria, inesperadament acompanyat per la seva mare i el seu fill, la seva dona i la seva germana (les actrius Laura Paredes i Verónica Llinás)… Vertiginosa i divertidíssima, Clorindo Testa no és ni un documental ni una ficció, sinó tot el contrari, com si arribés per eliminar definitivament aquestes fronteres inútils.

Ref: El Tour DA arriba al Cineclub Sitges

Ramona vive en un pueblo de Galicia sumida en un contexto laboral y personal tenso e impredecible. Siempre sacrificándolo todo por el futuro de su hija Estrella, se verá empujada a mirar hacia dentro y a pensar que, tal vez, haya algo nuevo por lo que vivir.

Ramona´s life in a Galician fishing village is a constant hustle. Always sacrificing everything for her daughter´s future, she will be pushed to look inwards and to think that, maybe, there is something new to live for.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Gènere/ Género/ Genre: Biogràfic
Durada/ Duración/ Running Time: 
100′
Director: Mariano Llinás
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Julio Llinás, Clorindo Testa
Idioma original/ Original Language:
Espanyol/ Español/ Spanish
País/ Country: 
Argentina
Any/ Año/ Year: 
2022
IMDB


El Tour DA arriba al Cineclub Sitges

Altres pel·lícules en cartellera