Horaris / Entrades


Dimecres/ Miércoles/ Wednesday 15/11/2023


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

La superestrella mundial Dolly Parton celebra el llançament del seu àlbum de rock, ROCKSTAR, que reuneix grans llegendes de la música, amb un esdeveniment mundial d’estrena on els fans escoltaran fragments de l’àlbum i una entrevista exclusiva amb Dolly el 15 de novembre , amb repeticions especials el 16 de novembre. L’esdeveniment de presentació de l’àlbum inclourà un avenç d’algunes cançons i videoclips del proper àlbum, que sortirà a la venda el 17 de novembre. També interpretarà en exclusiva una cançó nadalenca i el seu gran clàssic 9 to 5.

Ref: Dolly Parton arriba a Sitges

La superestrella mundial Dolly Parton celebra el lanzamiento de su álbum de rock, ROCKSTAR, que reúne a grandes leyendas de la música, con un evento mundial de estreno en el que los fans escucharán fragmentos del álbum y una entrevista exclusiva con Dolly el 15 de noviembre, con repeticiones especiales el 16 de noviembre. El evento de presentación del álbum incluirán un adelanto de algunas canciones y videoclips del próximo álbum, que saldrá a la venta el 17 de noviembre. También interpretará en exclusiva una canción navideña y su gran clásico «9 to 5».

Global superstar Dolly Parton celebrates the release of her rock album, ROCKSTAR, which brings together music legends, with a world premiere event where fans will hear clips from the album and an exclusive interview with Dolly on November 15 , with special repeats on November 16. The album presentation event will include a preview of some songs and video clips from the upcoming album, which will go on sale on November 17. She will also exclusively perform a Christmas song and her great classic “9 to 5.”


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Apta
Gènere/ Género/ Genre: Concert
Durada/ Duración/ Running Time: 
75′
Director: Danny Nozell, Dolly Parton, Olly Rowland
Idioma original/ Original Language:
 Anglés/ Inglés/ English
País/ Country: 
USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Dolly Parton arriba a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera