Eiffel arriba al Cinema Prado Sitges

Eiffel arriba al Cinema Prado Sitges

Romain Duris (Tots els diners del món, L’escuma dels dies, Els seductors) i Emma Mackey (Mort al Nil, Sex Education [TV]) donen vida a Gustave Eiffel i Adrienne Bourgès en aquesta èpica història sobre una passió immortal que va inspirar la creació d’un dels edificis més recognoscibles del món: la Torre Eiffel.

Sinopsi

Havent finalitzat la seva col·laboració en l’Estàtua de la Llibertat, el cèlebre enginyer Gustave Eiffel (Romain Duris) està en el cim del món. Ara, el govern francès li està pressionant per a dissenyar una cosa espectacular per a l’Exposició Universal de París de 1889, però Eiffel no està interessat. De sobte, tot canvia quan en el seu camí es creua una misteriosa dona del seu passat (Emma *Mackey) i el foc de la seva passió prohibida es reaviva, inspirant-li a canviar la imatge de París per sempre.

Fitxa Tècnica

Gènere: Drama

Durada: 109 min

Director: Martin Bourboulon

Any: 2021

Repartiment: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps, Armande Boulanger, Juliette Blanche, Michèle Clément, Julien Sarazin, Philippe Hérisson, Bruno Raffaelli, Pierre Le Baleur, Alexandre Steiger, Andranic Manet i també Jérémie Petrus

Idioma original: Francès

País: França

IMDB

Trailer

Eiffel arriba al Cinema Prado Sitges

HORARIS/ENTRADES

Dissabte, 20 de Novembre

Diumenge, 21 de Novembre

Dilluns, 22 de Novembre