El festival D'A arriba a Sitges

El festival D’A arriba a Sitges

Malgorzata Szumowska (Cracòvia, 1973) és una de les directores més destacades del cinema polonès contemporani. L’any 2000 estrena la seva òpera prima, Happy Man, nominada als European Film Awards i guardonada al Festival de Tessalònica. A partir d’aquí comença una sòlida i abundant filmografia, present a tots els grans certàmens, de la qual destaquen títols com Ellas (amb Juliette Binoche), Cuerpo (millor direcció a Berlinale) o Mug (Gran Premi del Jurat a la Berlinale).

Sinopsi

Un immigrant ucraïnès, atractiu i misteriós, es guanya la vida fent massatges a domicili en un barri residencial benestant als afores de Varsòvia. En les seves mans, però, s’hi amaga un do únic, un poder curatiu que penetra en les ànimes solitàries de les seves clientes, i que el converteix en el seu objecte de desig. Malgorzata Szumowska i Michal Englert signen una sàtira provocadora amb tocs de deliri surrealista.

Fitxa Tècnica

Títol original: Sniegu juz nigdy nie bedzie

Direcció i guió: Malgorzata Szumowska, Michal Englert

Repartiment: Alec Utgoff, Maja Ostaszewska, Agata Kulesza, Weronika Rosati, Katarzyna Figura, Andrzej Chyra, Lukasz Simlat

País: Polònia, Alemanya

Durada: 113 min.

Idioma: Polonés

IMDB

Trailer

El festival D’A arriba a Sitges

HORARIS/ENTRADES

Dimarts, 14 de setembre