El último duelo al Cinema Prado

El último duelo (The Last Duel), pel·lícula dirigida per Ridley Scott, arriba a la pantalla del Prado. La història de Jean de Carrouges, Marguerite de Carrouges i també Jacques Le Gris en ple segle XIV, quan l’honor encara es defensava amb duels a mort. Aquesta cinta tracta la història d’aquests personatges reals i de com una dona en plena edat mitjana lluita per defensar la veritat fins a les darreres conseqüències.

Sinopsi

Ambientada a França, el 1386, explica l’enfrontament entre el cavaller Jean de Carrouges (Matt Damon) i també l’escuder Jacques LeGris (Adam Driver), en acusar el primer al segon d’abusar de la seva dona, Marguerite de Carrouges (Jodie Comer). Però el Rei Carles VI decideix que la millor manera de solucionar el conflicte és un duel a mort. El qui venci serà el guanyador, però, si ho fa l’escuder, l’esposa del cavaller serà cremada com a càstig per falses acusacions.

La cinta està dirigida per Ridley Scott i a més compta amb un guió coescrit per Ben Affleck, Matt Damon i Nicole Holofcener.

Fitxa Artística

Gènere: Drama

Durada: 152 min

Director: Ridley Scott

Any: 2021

Repartiment: Ben Affleck, Matt Damon i també Nicole Holofcener.

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB

Trailer

El último duelo al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 12 de novembre

Dissabte, 13 de novembre

Dilluns, 15 de novembre