Horaris / Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 23/11/2023


*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Després de la seva recent separació, Irene s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirinenc català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps ha perdut. Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida i l’acabarà forçant a deixar de fugir per a enfrontar-se a les seves pors.

Ref: Els Encantats arriba al Cinema Prado

Tras su reciente separación, Irene se enfrenta por primera vez a la ausencia de su hija de cuatro años, que está pasando unos días con su padre. Incapaz de adaptarse a esta nueva realidad, decide viajar a un pequeño pueblo del pirenaico catalán en el que tiene una casa, buscando recuperar la seguridad y la calma que siente que hace tiempo ha perdido. Pero el lugar, que en el pasado fue tan familiar, se presenta poco a poco tan abrumador como su nueva vida y acabará forzándolo a dejar de huir para enfrentarse a sus miedos.

After their recent separation, Irene faces for the first time the absence of her four-year-old daughter, who is spending a few days with her father. Unable to adapt to this new reality, he decides to travel to a small town in the Catalan Pyrenees where he owns a house, seeking to regain the security and calm he feels he has long lost. But the place, which was so familiar in the past, slowly becomes as overwhelming as his new life and will eventually force him to stop running away and face his fears.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 7
Gènere/ Género/ Genre:
Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
108′
Director: Elena Trapé

Repartiment/ Reparto/ Cast: Laia Costa, Daniel Pérez Prada, Ainara Elejalde, Aina Clotet, Pep Cruz
Idioma original/ Original Language:
Català i castellà
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Els Encantats arriba al Cinema Prado

Altres pel·lícules en cartellera