Envidia Sana arriba al Cinema Prado

Envidia Sana arriba al Cinema Prado

Enveja sana (A friendly Tale) és la nova pel·lícula del director i també actor tunisià Daniel Cohen (El xef, la recepta de la felicitat). Es tracta d’una comèdia sobre un grup d’amics de tota la vida, que veuen canviar les seves vides després de la incursió en el món literari d’una d’elles.

A més la cinta està protagonitzada per Bérénice Bejo (The artist), Vicent Cassel (L’odi), Francois Damiens (La delicadesa) i Florence Foresti (Barbacoa d’amics).

Sinopsi

Per començar elfilm ens presenta a Léa, Marc, Karine i Francis són dues parelles d’amics que porten junts tota la vida. Encara que a qual més diferent, cadascun d’ells ha sabut conservar la seva amistat durant tots aquests anys. La manera de relacionar-se i d’ocupar el seu lloc en el grup ha fet que regni l’harmonia durant les seves trobades, no obstant això, un dia tot es desmunta quan Llegeixi, la més tranquil·la del grup anuncia que ha escrit una novel·la i s’ha convertit en un èxit en vendes. Gelosia, retrets i també enveges seran les protagonistes del sopar.

Fitxa Tècnica

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Comèdia

Durada:100 min

Direcció: Daniel Cohen

Repartiment: Bérénice Bejo, Vincent Cassel, François Damiens, Florence Foresti, Daniel Cohen

País: França

Idioma original: Francès

IMDB

Trailer

Envidia Sana arriba al Cinema Prado

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 16 de juliol

Dissabte, 17 de juliol

Diumenge, 18 de juliol

Dilluns, 19 de juliol