HORARIS/ENTRADES

DIJOUS 1 D’OCTUBRE
19:30 H VOSE

Inspirada en una història real, ‘Everybody’ s talking about Jamie ‘, és el nou musical d’èxit. Jamie New té 16 anys i viu en un barri d’habitatges socials en She? eld. No encaixa molt bé i està aterrit pel futur. Recolzat per la seva increïble i afectuosa mare, i envoltat dels seus amics, Jamie supera els prejudicis, venç als aprofitats i surt de la foscor per situar enfront dels focus. Jamie causarà furor.
John McCrea, Josie Walker, Tamsin Carroll, Shobna Gulati, Lucie Shorthouse and Phil Nochol encapçalen un potent repartiment de 24 intèrprets, que al costat d’una banda de 8 músics “et arrossegaran en una marea de diversió, calidesa i eufòria “(Financial Times). Amb “cançons impactants” (The Times) del compositor de The Feeling Dan Gillespie Sells, i amb el divertidíssim guió i lletres de l’escriptor Tom MacRae, aquest ocurrent i magnífic musical que et fa sentir bé, ha captivat tant a públic com a crítica.
Guanyador de 3 Premis WhatsOnStage incloent Millor Musical Revelació i nominat a 5 Premis Olivier, Everybody ‘s Talking About Jamie va ser gravat en directe especialment per cinemes en l’Apollo Theatre de Londres al juliol de 2018.
Punxant, divertit i fabulós (The Independent), no et perdis aquestsensacional musical al teu cinema més proper.