Expediente Warren Obligado por el demonio

Expediente Warren Obligado por el demonio

Expediente Warren: Obligado por el Demonio (The Conjuring 3) és la nova entrega dels investigadors paranormals Ed i Lorraine Warren en l’univers de The Conjuring. Aquest univers creat per James Wan ha tingut diversos spin-offs (La monja, La llorona i també Annabelle) però la part troncal d’aquest univers sempre ha estat la parella Warren amb les pel·lícules d’Expedient Warren que arriben a la seva fi amb aquest tercer lliurament. La pel·lícula ha estat supervisada per James Wan però aquest cop ha deixat a càrrec de la direcció a Michael Chaves, que ja va dirigir en aquest univers cinematogràfic La llorona.

Sinopsi

Expedient Warren: Obligado por el demonio “explica una esgarrifosa història de terror, assassinats i també d’un mal desconegut que va commocionar fins i tot als experimentats investigadors paranormals Ed i Lorraine Warren en la vida real. Es tracta a més, d’un dels casos més sensacionals dels seus arxius, que comença amb la lluita per l’ànima d’un nen i que acaba arrossegant més enllà de qualsevol cosa que haguessin vist abans. És la primera vegada en la història dels Estats Units en la qual un sospitós d’assassinat utilitza la possessió demoníaca com a defensa.

En definitiva, un bon final per a la trilogia de el matrimoni més famós del paranormal. Dimonis, possessions, exorcismes i molts ensurts estan assegurats amb el matrimoni Warren. Molts fans de la saga voldrien veure molts més lliuraments però tots coincideixen que és un bon tancament.

Fitxa Tècnica

Títol original: The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Classificació per edat: 16 anys

Gènere: Terror

Durada: 112 min

Direcció: Michael Chaves

Repartiment: Patrick Wilson, Vera Farmiga i també Ruairi O’Connor

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Expediente Warren Obligado por el demonio

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 18 de juny

Dilluns, 21 de juny

Dimarts, 22 de juny