Després d’una gira reeixida sense precedents al West End de Londres i teatres anglesos, el musical Funny Girl, aclamat per crítica i públic, arriba als cinemes, presentant a Sheridan Smith en “la tornada a l’escena d’una estrella inoblidable” ( The Times).

Funny Girl és una obra semi-biogràfica, basada en la carrera de l’actriu, comediant i estrella de Broadway Fanny Brice (un paper interpretat per la famosa Barbra Streisand a Broadway i adaptada cinematogràficament el 1968) i la seva tempestuosa relació amb l’empresari i jugador professional Nick Arnstein.

Elogiat per la crítica per tenir un “irresistible encant, enginy i calidesa” (Metro) i destacant a Sheridan Smith com “la millor estrella amb diferència” (The Daily Telegraph), Funny Girl Girl presenta una multitud de icònics i atemporals números musicals que inclouen ‘People’, ‘I’m the greatest Star’ i ‘Don’t Rain On My Parade’.

Divertidíssima, magnífica i ‘emocionant’ (The Independent), no et perdis aquesta sensacional producció al teu cinema més proper ..

ENTRADES

ENTRADES

(Avís: aquest botó enllaça amb el web de venda online d’entrades TICTAC TIQUET)

 

HORARI:

Dijous 25 d’octubre a les 20:00