Horaris / Entrades

Dissabte/ Sábado/ Saturday- 06/04/2024

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 07/04/2024

*Dilluns/ Lunes/ Monday- 08/04/2024

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

¡L’èpica batalla continua! El Monsterverse cinematogràfic de Legendary Pictures dóna continuïtat a l’explosiu enfrontament de “Godzilla i Kong: El nou imperi” amb una aventura totalment nova que enfronta el totpoderós Kong i el temible Godzilla contra una colossal amenaça encara per descobrir que s’amaga al nostre món, desafiant la seva pròpia existència… i la nostra. “Godzilla i Kong: El nou imperi” aprofundeix en la història d’aquests titans i els seus orígens, així com en els misteris de l’Illa Calavera i més enllà, alhora que revela la mítica batalla que va ajudar a forjar aquests extraordinaris éssers i els va unir la humanitat per sempre.

Ref: Godzilla y Kong arriben a Sitges

¡La épica batalla continúa!  El Monsterverse cinematográfico de Legendary Pictures da continuidad al explosivo enfrentamiento de “Godzilla y Kong: El nuevo imperio” con una aventura totalmente nueva que enfrenta al todopoderoso Kong y al temible Godzilla contra una colosal amenaza aún por descubrir que se oculta en nuestro mundo, desafiando su propia existencia… y la nuestra. “Godzilla y Kong: El nuevo imperio” profundiza en la historia de estos titanes y sus orígenes, así como en los misterios de la Isla Calavera y más allá, al tiempo que desvela la mítica batalla que ayudó a forjar a estos extraordinarios seres y los unió a la humanidad para siempre.

.

Based on the novel by Pierre Lemaitre.
When Madeleine decides to take charge of the financial empire that she has inherited, her destiny will decide otherwise and she will face a great conspiracy destined to strip her of everything she has. Faced with the adversity of those around her and the rampant corruption of the greedy France of the interwar period, Madeleine will use great intelligence and energy to carry out her terrible revenge, for which she will not forgive anyone.

.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12 
Gènere/ Género/ Genre: Acció
Durada/ Duración/ Running Time: 
115′
Director: Adam Wingard
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Dan Stevens, Brian Tyree, Rebecca Hall , Rachel House
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2024
IMDB


Godzilla y Kong properament a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera