I am Woman música i igualtat

I am Woman música i igualtat

I Am Woman explica la inspiradora història de la cantant Helen Reddy, qui va escriure i va cantar la cançó “I Am Woman” que es va convertir en l’himne de el moviment de dones en la dècada de 1970.

Sinopsi

Primerament el film ens trasllada a l’any 1966. Helen Reddy arriba a Nova York amb la seva filla de tres anys, una maleta i 230 dòlars a la butxaca. A Helen li havien dit que havia guanyat un contracte per gravar un disc, però la companyia discogràfica ràpidament frustra les seves esperances dient-li que té suficients estrelles femenines i suggereix que es diverteixi a Nova York abans de tornar a Austràlia.

Helen, sense diners, decideix quedar-se a Nova York de totes maneres i seguir una carrera com a cantant, lluitant per arribar a final de mes i també mantenir la seva filla. Allà es fa amiga de la llegendària periodista de rock Lillian Roxon, qui li torna la confiança en si mateixa, i a més la inspira a escriure i cantar l’emblemàtica cançó “I Am Woman”, que es converteix en l’himne de el moviment feminista de la segona onada i anima a tota una generació de dones a lluitar pel canvi.

També coneix a Jeff Wald, un jove aspirant a gerent de talents que es converteix en el seu agent i espòs. Jeff l’ajuda a arribar al cim, però la seva addicció a les drogues, converteix la seva relació en tòxica. Finalment, atrapada entre el camí de la fama i Jeff que administra la seva vida professional, Helen troba la força per prendre el control de la seva pròpia carrera i seguir perseguint els seus somnis.

Fitxa Tècnica

Calificació: 16 anys

Títol original: I am Woman

Direcció: Unjoo Moon

Durada: 116 min

Guió: Emma Jensen

Repartiment: Tilda Cobham-Hervey, Danielle Macdonald, Evan Peters, Matty Cardarople, Dusty Sorg, Gus Murray, Toks James, Molly Broadstock, Rita Rani Ahuja, Liam Douglas, Shakila Zab, Zoë Crawford, Nicola Frew, Jamie Ayrton, Damien Strouthos, Frank Violi, Keith Stribling, Eduardo Santos, Michael-Anthony Taylor, Jordan Raskopoulos, George Mangos

Gènere: Drama, Biogràfica

Any: 2020

IMDB

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tens fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

I am Woman música i igualtat