Indiana Jones torna a Sitges

HORARIS


Dijous/ Jueves/ Thursday- 13/07/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Cinquena entrega de la saga cinematogràfica protagonitzada pel llegendari heroi arqueòleg Indiana Jones. Finals de la dècada de 1960. Allunyat de les aventures de la seva joventut, Indy, que ha seguit impartint classes a la universitat, es jubila. Però la seva tranquil·litat trontolla en el moment en què apareix a la seva vida Helena, fillola d’Indy. Segons explica la jove, Basil, el seu pare i antic camarada de l’arqueòleg, va trobar alguna cosa en un tren durant la guerra. Allò va tornar boig al seu pare, i ara ella vol resoldre el misteri. De seguida Indy i Helena es veuran embolicats en una trama que involucra un excap nazi, Jürgen Voller, que acaba de fitxar la NASA per al programa d’allunatge. Perseguits, hauran de fugir i el veterà heroi també haurà d’enfrontar-se al seu destí.

Ref: Indiana Jones torna a Sitges

Quinta entrega de la saga cinematográfica protagonizada por el legendario héroe arqueólogo Indiana Jones. Finales de la década de 1960. Alejado de las aventuras de su juventud, Indy, que ha seguido impartiendo clases en la universidad, se jubila. Pero su tranquilidad se tambalea en el momento en que aparece en su vida Helena, ahijada de Indy. Según le explica la joven, Basil, su padre y antiguo camarada del arqueólogo, encontró algo en un tren durante la guerra. Aquello volvió loco a su padre, y ahora ella quiere resolver el misterio. En seguida Indy y Helena se verán envueltos en una trama que involucra a un ex jefe nazi, Jürgen Voller, que acaba de fichar la NASA para el programa de alunizaje. Perseguidos, tendrán que huir y el veterano héroe deberá también enfrentarse a su destino.

Fifth part of the film saga starring the legendary archaeologist hero Indiana Jones. Late 1960s. Cut off from the adventures of his youth, Indy, who has continued to teach at the university, retires. But his peace of mind is shaken when Helena, Indy’s goddaughter, appears in his life. As the young woman explains, Basil, her father and former comrade of the archaeologist, found something on a train during the war. That drove her father crazy, and now she wants to solve the mystery. Immediately Indy and Helena will find themselves involved in a plot involving a former Nazi chief, Jürgen Voller, who has just signed NASA for the moon landing program. Pursued, they will have to flee and the veteran hero must also face his fate.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: 
Aventures
Durada/ Duración/ Running Time: 
154′
Director: James Mangold
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas
Idioma original/ Original Language: 
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
EUA/ USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Indiana Jones torna a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera