Jonas Kaufmann torna al Cinema Prado

Jonas Kaufmann torna al Cinema Prado

Arriba el Nadal a la pantalla del Cinema Prado de Sitges amb una programació ple de grans clàssics. Entre ells Jonas Kaufmann que ens delectarà amb un gran recital amb les cançons nadalenques més conegudes internacionalment.

“Quan penso pel Nadal, em vénen un munt de records al capdavant. En això, probablement sóc com tothom. El Nadal és el festival de la contemplació i els records, de l’alegria i la llum.” El Nadal sempre ha tingut un significat especial per a Kaufmann, des que va aparèixer a la portada d’un diari de Munic a l’edat de 8 anys, quan va guanyar un premi escolar després de descriure amb gran entusiasme l’alegre Nit de Nadal musical de la seva família.

Les cançons escollides per a aquest concert reflecteixen aquesta feliç experiència i els sentiments i les coses bones del Nadal, ja sigui l’oració d’agraïment o l’emoció de celebrar amb família i amics. El tenor més versàtil dels escenaris operístics i de concerts avui dia, Jonas Kaufmann, aporta el seu estil universal a aquest excepcional concert nadalenc gravat a la Capella de la Nit Silenciosa de Salzburg.

El repertori inclou clàssics del Nadal com Adeste fidels, Silent Night (Nit de Pau), White Christmas, Let It Snow, etc.

Any de Producció: 2020

Duració aproximada 1h16

Jonas Kaufmann torna al Cinema Prado

Dijous, 30 de desembre

a les 18:00 h