Trailer

PROPERAMENT

Viu el millor ballet clàssic des del cinema, en directe des de Moscou. El coreògraf americà John Neumeier adapta la novel·la universal d’Alexandre Dumas fill, La Dama de les Camèlies, per l’escenari de l’Bolshoi amb gran delicadesa, bellesa i una posada en escena contemporània. La afligida cortesana Margarita és interpretada per la superestrella primera Svetlana Zakharov. El jove Armando és interpretat per l’estrella convidada de la companyia de ballet d’Hamburg, Edvin Revazov. Tots dos artistes ballen l’apassionat drama amb un gran nivell d’excel·lència a l’compàs de la fantàstica partitura de Chopin.

Duración: 2h50 min

Música: Frederic Chopin

Coreografía: John Neumeier

Libreto: Basado en la novela de Alexandre Dumas hijo

Amb: Svetlana Zakharova (Margarita Gautier), Edvin Revazov (Armando Duval), Anna Tikhomirova (Manon Lescaut), Semyon Chudin (Des Grieux), Kristina Kretova (Prudencia Duvernoy), Mikhail Lobukhin (Gastón Rieux), Anna Antropova (Nanine), Andrei Merkuriev (Señor Duval), Daria Khokhlova (Olimpia)

Sinopsi: El jove Armando Duval es troba a la subhasta de les possessions de la famosa cortesana Margarida Gautier, després de la seva mort. Ella va ser el veritable amor d’Armando, i la visió de les seves pertinences desperta vívids records de la seva turbulenta història d’amor. Per a la seva onzena temporada, el Ballet Bolshoi en cinemes confirma el desig de la companyia de l’Bolshoi de compartir l’excel·lència del seu art amb tots els ballarins i amants de la dansa de l’món.