Divendres/ Viernes/ Friday 14/06/2024
Diumenge/ Domingo/ Sunday 16/06/2024
Dilluns/ Lunes/ Monday 17/06/2024

La Última Sesión de Freud

La vigília de la Segona Guerra Mundial i del final de la seva vida, el cèlebre pare de la psicoanàlisi Sigmund Freud convida a l’icònic autor C.S. Lewis a un debat sobre lexistència de Déu. D’aquesta manera, dues de les ments més grans del segle XX convergeixen per lliurar una batalla personal on aborden les grans qüestions de l’existència i xoquen en temes com l’amor, el sexe o el sentit de la vida. Inevitablement també sorgeix el tema de la naturalesa de les relacions amb altres persones explorant la relació única de Freud amb la seva filla lesbiana Anna i el romanç poc convencional de Lewis amb la mare del seu millor amic. Les vides de Freud i Lewis, passat, present i fantasia s’entrellacen en un viatge dinàmic que supera els confins de l’estudi de Freud.

Ref: Freud arriba a Sitges

En vísperas de la Segunda Guerra Mundial y del final de su vida, el célebre padre del psicoanálisis Sigmund Freud invita al icónico autor C.S. Lewis a un debate sobre la existencia de Dios. De esta manera, dos de las mentes más grandes del siglo XX convergen para librar una batalla personal en la que abordan las grandes cuestiones de la existencia y chocan en temas como el amor, el sexo o el sentido de la vida. Inevitablemente también surge el tema de la naturaleza de sus relaciones con otras personas explorando la relación única de Freud con su hija lesbiana Anna y el romance poco convencional de Lewis con la madre de su mejor amigo. Las vidas de Freud y Lewis, pasado, presente y fantasía se entrelazan en un dinámico viaje que rebasa los confines del estudio de Freud.

On the eve of World War II and the end of his life, the famous father of psychoanalysis Sigmund Freud invites the iconic author C.S. Lewis to a debate on the existence of God. In this way, two of the greatest minds of the 20th century converge to fight a personal battle in which they address the great questions of existence and collide on topics such as love, sex or the meaning of life. Inevitably the theme of the nature of his relationships with other people also arises, exploring Freud’s unique relationship with his lesbian daughter Anna and Lewis’s unconventional romance with the mother of his best friend. The lives of Freud and Lewis, past, present and fantasy, intertwine in a dynamic journey that surpasses the confines of Freud’s study.

Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
110′
Director: Matt Brown
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Fiona Shaw, Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming
Idioma original/ Original Language:
 Angès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Irlanda/ Irlanda/ Ireland
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB

Tràiler

Freud arriba a Sitges