Las Niñas tornen al Cinema Prado

Las Niñas tornen al Cinema Prado

Celia (Andrea Fandos), és una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu a més amb la seva mare Adela (Natalia de Molina), una vídua de 30 anys que somia que la seva filla tingui tot allò que se li negar a ella, com l’oportunitat d’anar a la universitat. Però un dia arriba a la seva vida Brisa (Zoe Arnao), una nova companya acabada d’arribar de Barcelona, ​​que l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En els principis de l’última dècada de segle XX, l’Espanya de l’Expo i de les Olimpíades de l’92, Celia es troba entre dos mons, el de la seva educació a casa, a l’escola i també en el d’un nou món que l’espera fora. És el moment de descobrir que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

La revelació de l’any

L’òpera prima de Pilar Palomero, Les nenes, ha suposat tot una revelació per al cinema espanyol. D’una banda, s’ha estrenat amb magnificència al Festival de Cinema de Màlaga, on s’ha alçat amb la Biznaga d’Or a la millor pel·lícula espanyola. També va estar present al Festival Internacional de Cinema de Berlín. Mentre que va estar nominada a millor pel·lícula en la secció Generació, també va optar a l’Cristall d’Or. A més, va tenir una recepció molt positiva en les dues competicions per part de públic. A més és la pel·lícula favorita a guanyar els Goya amb un total de 9 nominacions.

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Drama

Durada:90 min.

Director: Pilar Palomero

País: Eapanya

Idioma original: Castellà

Recorda que si vens a la última sessió de cinema, tns fins les 23 h per arribar a casa, per tant guarda la teva entrada.

Trailer

Las Niñas tornen al Cinema Prado

Horaris/Entrades

Dijous, 11 de març

Dissabte, 13 de març

Dilluns, 15 de març

Preus Cinema Prado