Horaris / Entrades


Divendres/ Viernes/ Friday 27/10/2023

Dissabte/ Sábado/ Saturday 28/10/2023

*Dilluns/ Lunes/ Monday- 30/10/2023

Dimecres/ Mirércoles/ Wednesday 1/11/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Al començament del segle XX, la Nació Osage d’Oklahoma es col·loca entre les persones més riques del món de la nit al matí gràcies al descobriment del petroli. La seva sobtada riquesa atrau a l’instant les altres persones més riques del planeta, gent blanca. La seva arribada suposa una onada de manipulació, extorsió i robatori a la gent de la Nació Osage per poder aconseguir els seus diners, fins que finalment es produeixen uns misteriosos assassinats a la zona que desperten totes les alarmes. El brutal succés porta allà a l’FBI dirigit per J. Edgar Hoover, mentre de manera paral·lela es produeix un improbable romanç es produeix entre un veterà de guerra, Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) i Mollie Kyle (Lily Gladstone), una de les natives de la tribu d’Oklahoma.

Ref: Los asesinos de la luna a Sitges

A comienzos del siglo XX, la Nación Osage de Oklahoma se coloca entre las personas más ricas del mundo de la noche en la mañana gracias al descubrimiento del petróleo. Su repentina riqueza atrae al instante a las otras personas más ricas del planeta, gente blanca. Su llegada supone una ola de manipulación, extorsión y robo a la gente de la Nación Osage para poder hacerse con su dinero, hasta que finalmente se producen unos misteriosos asesinatos en la zona que despiertan todas las alarmas. El brutal suceso lleva allí al FBI dirigido por J. Edgar Hoover, mientras de manera paralela se produce un improbable romance se produce entre un veterano de guerra, Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) y Mollie Kyle (Lily Gladstone), una de las nativas de la tribu de Oklahoma.

At the beginning of the 20th century, the Osage Nation of Oklahoma is among the richest people in the world from night to day thanks to the discovery of petroleum. The wealth obtained instantly attracted the three richest people on the planet, white people. The arrival involved a wave of manipulation, extortion and robbery of the people of the Osage Nation in order to obtain their diners, ultimately resulting in mysterious assassinations in the area that raised all the alarms. The brutal success takes the FBI there, directed by J. Edgar Hoover, while in parallel an improbable romance is produced between a war veteran, Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) and Mollie Kyle (Lily Gladstone), a of the natives of the Oklahoma tribe.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +16
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
206′
Director: Martin Scorsese
Repartiment/ Reparto/ Cast:
 Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone
Idioma original/ Original Language:
 Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
USA
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Los Asesinos de la Luna a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera