El Gran Teatre de Liceu obre la seva temporada 20/21 de directes en cinemes amb elregreso de la producció de David McVicar d’aquest grandiós melodrama.
La hàbil producció de David McVicar ens permet fer una relectura
contemporània de la trama i explorar els sentiments més íntims dels personatges. Aquest grandiós melodrama en un escenari d’època explica com es sacrifica un amor noble a el culte a la riquesa material.
Verdi anuncia la seva intenció de desafiar les regles en el delicat i sensible preludi, escrit únicament per a les cordes. La seva tràgica heroïna Violetta roman despullada davant d’una comunitat implacable i brutal per a qui la recerca de el plaer justifica la immolació d’una dona innocent a l’altar de la moral burgesa. Una característica notable de La traviata és la visió realista que pren de la història de Violetta, que recorda la seva vida com cortesana en una sèrie de flashbacks mentre jeu al seu llit de mort. És una exaltació de la vida mateixa i de qualitats com la generositat, la compassió i l’autosacrifici que són anul·lades pel veredicte implacable d’una societat de classes. Alfred, l’estereotip de l’amant ardent i encisat, és membre d’aquesta mateixa societat.

Director d’Escena: David McVicar
Escenografia i vestuari: Tanya McCallin
Coreografia: Jennifer Tipton
Direcció Musical: Speranza Scappucci
Orquestra Simfónica iCor del Liceu Opera Barcelona
Repartiment: Rosa Feola, Laura Vila, Dmitry Korchak, Giovanni Meoni, Gemma Coma-Alabert

Teatre: Liceu de Barcelona

Trailer