Horaris / Entrades

Dijous/ Jueves/ Thursday- 11/04/2024

(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

L’estiu del 2019, l’aclamada actriu catalana Carme Elias, diagnosticada d’Alzheimer, decideix rodar la seva última producció al costat de la seva amiga i directora Claudia Pinto. El que comença sent una pel·lícula secreta i sense pretensions acaba convertint-se en una contundent invitació a viure el present. Un pacte d’amor i amistat. Un cant a la vocació i al miracle de l’art.

Ref: Mentre Siguis Tu arriba a Sitges

En el verano de 2019, la veterana actriz Carme Elias, recién diagnosticada de Alzheimer, y su amiga y directora Claudia Pinto, deciden rodar su tercera y última película juntas. Lo que empieza siendo una película secreta y sin pretensiones termina por convertirse en una contundente invitación a vivir el presente. Un pacto de amor y amistad. Un canto a la vocación y al milagro del arte.

.

After 50 years in theatre, film and television, Carme Elias is diagnosed with Alzheimer’s Disease. Together with Claudia Pinto, a director and friend, they decide to record her last conscious voyage. The characters played by Carme accompany this difficult period, while the borders between fiction and reality disappear.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: +7
Gènere/ Género/ Genre: Documental
Durada/ Duración/ Running Time: 
73′
Director: Claudia Pinto Emperador
Repartiment/ Reparto/ Cast: 
Carme Elias, Juan Carlos Corazza, Joan Elias
Idioma original/ Original Language:
 Català-Castellà/ Catalán- Castellano/ Catalan-Spanish
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Mentre Siguis Tu properament a Sitges

Altres pel·lícules en cartellera