Nanni Moretti torna amb Tres Pisos

Nanni Moretti torna amb Tres Pisos

Tres Pisos és la nova pel·lícula del realitzador italià Nanni Moretti, que va passar amb èxit pel Festival de Cannes, on a més va rebre una gran ovació i aplaudiments durant 11 minuts.

Sinopsi

Per començar el film és un relat sobre els membres de tres famílies els apartaments de les quals estan en el mateix bloc de classe mitjana. Es tracta d’un jove matrimoni, Lucio i també la Sara, que sospita que el seu veí Renato, ha abusat de la seva filla; Monica una mare de dos fills el marit dels quals Giorgio està sempre treballant; i també una jutge jubilada, Daura que exerceix el mateix treball del seu marit Vittorio.

Nanni Moretti, director de reconeguts títols com ‘Car Diario’, ‘Mia madre’, ‘Abril’, ‘Habemus Papam’ o ‘L’habitació del fill’ (amb què va guanyar la Palma d’Or a Cannes) torna amb un profund drama coral de gran calat i profunditat, que a més no deixarà indiferent.

Segons explica el mateix Moretti: “està basada en la novel·la d’Eshkol Nevo ‘Tres pisos arriba’. Tant la pel·lícula com la novel·la expliquen les històries de tres famílies que viuen al mateix edifici, on s’aborden temes universals com la culpa, les conseqüències de les nostres eleccions, la justícia i també la responsabilitat de ser pare”.

Entre l’ampli elenc de la pel·lícula Tres Pisos destaquen, a part del mateix Moretti, cares de gran èxit a Itàlia com Alba Rohrwacher, Margherita Buy, Riccardo Scamarcio, Elena Lietti o la jove i també la prometedora actriu Denise Tantucci.

Fitxa tècnica

Gènere:Drama

Durada:119 min

Director:Nanni Moretti

Any:2021

Repartiment:Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Nanni Moretti, Margherita Buy, Alessandro Sperduti, Stefano Dionisi, Adriano Giannini, Denise Tantucci, Anna Bonaiuto, Elena Lietti, Paolo Graziosi i també Tommaso Ragno.

Idioma original:Italià

País:Itàlia

IMDB

Trailer

Nanni Moretti torna amb Tres Pisos

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 10 de desembre

Dissabte, 11 de desembre

Dimecres, 15 de desembre