Horaris / Entrades


Dissabte/ Sábado/ Saturday- 24/06/2023

Diumenge/ Domingo/ Sunday- 25/06/2023

*Dilluns/ Lunes/ Monday- 26/06/2023

*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

‘Quedate a mi lado’ és una commovedora comèdia romàntica que gira al voltant de la relació de Michael, un periodista amb gustos molt particulars, i Kit, un fotògraf de molt bon veure. L’amor sorgeix de manera inesperada entre ells i encara que són feliços junts les inseguretats del periodista frena el ritme i la confiança de la parella. Por i orgull, a parts iguals, és el que sent Michael quan pensa en tot el que ha aconseguit gràcies a la seva parella, entre les coses més importants que ha recuperat gràcies a ell hi ha la família, cosa que el periodista va perdre aviat quan els seus pares es van assabentar que era homosexual. La vida ideal que porten tots dos es veurà profanada per una malaltia que sacsejarà l’estabilitat que tant els ha costat aconseguir. Aconseguiran superar aquest sotrac junts?

Ref: Quedate a mi lado arriba al Cinema El Retiro

‘Quédate a mi lado’ es una conmovedora comedia romántica que gira en torno a la relación de Michael, un periodista con gustos muy particulares, y Kit, un fotógrafo de muy buen ver. El amor surge de manera inesperada entre ellos y aunque son felices juntos las inseguridades del periodista frena el ritmo y la confianza de la pareja. Miedo y orgullo, a partes iguales, es lo que siente Michael cuando piensa en todo lo que ha conseguido gracias a su pareja, entre las cosas más importantes que ha recuperado gracias a él está la familia, algo que el periodista perdió pronto cuando sus padres se enteraron que era homosexual. La vida ideal que llevan los dos se va a ver profanada por una enfermedad que zarandeará la estabilidad que tanto les ha costado lograr ¿conseguirán superar este bache juntos?

‘Spoiler Alert’ is a moving romantic comedy that revolves around the relationship of Michael, a journalist with very particular tastes, and Kit, a very good-looking photographer. Love emerges unexpectedly between them and although they are happy together, the journalist’s insecurities slow down the couple’s rhythm and confidence. Fear and pride, in equal parts, is what Michael feels when he thinks about everything he has achieved thanks to his partner. Among the most important things he has recovered thanks to him is his family, something that the journalist lost soon when his parents They found out he was gay. The ideal life that the two of them lead will be desecrated by a disease that will shake the stability that has cost them so much to achieve. Will they be able to overcome this pothole together?


Fitxa Tècnica/ Technical Details

ESPECIALMENT RECOMANADA PER AL FOMENT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE

Calificació/Calificación/ Age Rating: +12
Gènere/ Género/ Genre: Drama
Durada/ Duración/ Running Time: 
112′
Director: Michael Showalter
Repartiment/ Reparto/ Cast:
 Jim Parsons, Ben Aldridge, Sally Field
Idioma original/ Original Language:
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Quedate a mi lado al Cinema El Retiro

Altres pel·lícules en cartellera