Ruta Salvatge: En ple Pirineus, després de més d’una dècada treballant de jardinera per als propietaris de les luxoses urbanitzacions de la Cerdanya, Ona està a punt de fer cinquanta anys i vol deixar la feina per dedicar-se a pilotar una avioneta turística. És una dona forta, reservada, que va ser pilot privat d’helicòpter fent rescats de muntanya. Fins que un dia, inesperadament, ho va deixar. Es va instal·lar a la tranquil·la vall de la Cerdanya, on ara viu amb el seu fill Sergi, un adolescent de quinze anys. L’arribada d’uns estranys que s’instal·len en un xalet de la urbanització canvia la vida d’Ona i les persones que més estima, i fa emergir el passat més terrible.

Mi Zona: La Paula condueix per mitjà del desert quan sobtadament el cotxe pateix una avaria. La noia, que ve d’una festa, decideix esperar que algú aparegui per ajudar-la.

Ref: Cinema amb Denominació d’Orígen Garraf

Ruta Salvatge: En plenos Pirineos, después de más de una década trabajando de jardinera para los propietarios de las lujosas urbanizaciones de la Cerdanya, Ona está a punto de cumplir cincuenta años y quiere dejar el trabajo para dedicarse a pilotar una avioneta turística. Es una mujer fuerte, reservada, que fue piloto privado de helicóptero haciendo rescates de montaña. Hasta que un día, inesperadamente, lo dejó. Se instaló en el tranquilo valle de la Cerdanya, donde ahora vive con su hijo Sergi, un adolescente de quince años. La llegada de unos extraños que se instalan en un chalé de la urbanización cambia la vida de Ona y las personas que más ama, y ​​hace emerger el pasado más terrible.

Mi Zona: Paula conduce por medio del desierto cuando repentinamente su coche sufre una avería. La joven, que viene de una fiesta, decide esperar a que alguien aparezca para ayudarla.

Ruta Salvatge: In the heart of the Pyrenees, after more than a decade working as a gardener for the owners of the luxurious developments in Cerdanya, Ona is about to turn fifty and wants to leave work to dedicate herself to piloting a tourist plane. She is a strong, reserved woman who was a private helicopter pilot doing mountain rescues. Until one day, unexpectedly, she left him. She settled in the quiet valley of Cerdanya, where she now lives with her son Sergi, a fifteen-year-old teenager. The arrival of some strangers who settle in a chalet in the development changes the life of Ona and the people she loves most, and brings to light the most terrible past.

Mi Zona: Paula is coming back home from a party when suddenly her car breaks down. It’s midday and she is in the middle of the desert waiting for someone to help her.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: 16
Gènere/ Género/ Genre: Thriller
Durada/ Duración/ Running Time: 
20′ + 119
Directors: Marc Recha (director Ruta Salvatge), Cristian Beteta (director Mi Zona)
Repartiment/ Reparto/ Cast (Ruta Salvatge):
Àlex Bolet, Montse Germán, Boris Isaković, Sergi López, Marc Martínez
Repartiment/ Reparto/ Cast (Mi Zona):
 Paula Usero, Diego Anido
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Cinema amb Denominació d’Orígen Garraf

Altres pel·lícules en cartellera