Sueños de una escritora en NY

Sueños de una escritora en NY

Per començar cal destacar que Sueños de una escritora en Nueva York (My Salinger Year) és una adaptació de la novel·la de Joanna Rakoff, El meu any amb Salinger, dirigida pel cineasta canadenc Philippe Falardeau. Situada a Nova York, a finals dels anys 90, la cinta ens relata la incursió d’una jove aspirant a escriptora en una prestigiosa agència literària.que li oferirà però, l’oportunitat de conèixer a l’esquiu escriptor J.D.Salinger.

Margaret Qualley (“Hi havia una vegada a Hollywood”) és l’encarregada de donar vida a la jove Joanna i Sigourney Weaver (“Alien” i també “Armes de dona”) encarna aquí la seva estirada cap.

Sinopsi

Nova York, anys 90. Joanna és una jove que aspira a ser una gran escriptora, però aconsegueix treball en una agència literària com a ajudant de Margaret, l’agent literària de J.D.Salinger. Entre altres tasques però, Joanna ha de respondre les nombroses cartes que envien els fans de tot el món a l’autor de “El Guardián entre el centeno”. Apartant-se de el protocol, Joanna comença també a personalitzar les respostes. Mentre fa servir la veu d’un gran escriptor, començarà a descobrir la seva.

Fitxa Tècnica

Títol original: My Salinger Year

Classificació per edat: 7 anys

Gènere: Comèdia

Durada: 101 min

Direcció: Philippe Falardeau

Repartiment: Sigourney Weaver, Margaret Qualley, Douglas Booth i també Colm Feore

País: Estats Units

Idioma original: Anglès

IMDB

Trailer

Sueños de una escritora en NY

HORARIS/ENTRADES

Dissabte, 5 de juny

Diumenge, 6 de juny

Dilluns, 7 de juny