Estrena el 5 d’Abril*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

Basada en el món dels videojocs de Mario de Nintendo, SUPER MARIO BROS. LA PEL·LÍCULA ens convida a un vibrant i apasionant univers nou, diferent de tot el que hem creat anteriorment, en un exuberant esdeveniment cinematogràfic carregat d’humor i acció. Mentre treballen en una avaria subterrània, els lampistes de Brooklyn, en Mario i el seu germà Luigi viatgin per una misteriosa canonada fins a un nou món màgic. Però quan els germans se separin, Mario haurà d’emprendre una èpica missió per trobar Luigi. Amb l’ajuda del xampinyó local Toad i unes quantes nocions de combat de la guerrera líder del Regne Xampinyó, la princesa Peach, Mario descobreix tot el poder que acull al seu interior.

Ref: Super Mario Bros properament al Cineclub Sitges

Basada en el món dels videojocs de Mario de Nintendo, SUPER MARIO BROS. LA PEL·LÍCULA ens convida a un vibrant i apassionant univers nou, diferent de tot el que hem creat anteriorment, en un exuberant esdeveniment cinematogràfic carregat d’humor i acció. Mentre treballen en una avaria subterrània, els lampistes de Brooklyn, Mario i el seu germà Luigi viatgen per una misteriosa canonada fins a un nou món màgic. Però quan els germans se separen, Mario haurà d’emprendre una èpica missió per trobar Luigi. Amb l’ajuda del xampinyó local Toad i unes quantes nocions de combat de la guerrera líder del Regne Xampinyó, la princesa Peach, Mario descobreix tot el poder que alberga al seu interior.

Based on the world of Nintendo’s Mario video games, SUPER MARIO BROS. THE MOVIE invites us into a vibrant and exciting new universe, unlike anything created before, in an exuberant cinematic event loaded with humor and action. While working on an underground fault, Brooklyn plumbers Mario and his brother Luigi travel through a mysterious pipe to a magical new world. But when the brothers are separated, Mario must embark on an epic mission to find Luigi. With the help of the local mushroom Toad and a few combat skills from the Mushroom Kingdom’s leading warrior, Princess Peach, Mario discovers all the power within him.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Tots els Públics
Gènere/ Género/ Genre: 
Animació
Durada/ Duración/ Running Time: 
102′
Director: 
Aaron Horvath, Michael Jelenic
Idioma original/ Original Language: 
Anglès/ Inglés/ English
País/ Country: 
Estats Units/ Estados Unidos/ United States
Any/ Año/ Year:
 2023
IMDB


Super Mario Bros properament al Cineclub Sitges

Altres pel·lícules en cartellera