Una Villa en la Toscana al Prado

Una Villa en la Toscana al Prado

Comèdia amable i familiar protagonitzada pel nominat a l’Oscar Liam Neeson ( “En tercera persona”), Micheál Richardson ( “Venjança sota zero”) i també Lindsay Duncan ( “Li week-end”). Una història que ens relata el retorn d’un pare i un fill a l’atrotinada casa familiar de la Toscana, amb la intenció de reparar-la i també vendre-la. Pel que es convertirà en un viatge difícil d’oblidar.Òpera prima com a director i també com a guionista de l’actor James D’Arcy ( “Dunkerke”).

Sinopsi

Robert és un artista bohemi de Londres que viatja a la Toscana per vendre una vila que va heretar després de la mort de la seva esposa. En l’operació també participa el seu fill Jack, en ple procés de divorci, amb qui Robert mai ha arribat a entendre. Però, el que havia de ser una aventura ràpida es complica per l’estat lamentable de la casa. Mentre duren les obres de reforma, pare i fill passen temps junts i es veuen obligats a bregar amb les diferències que els separen.

Una villa a la Toscana (Made in Italy) suposa el debut en la direcció de l’actor britànic James D’Arcy, que a més s’encarrega també de l’guió. Una història senzilla, fonamentada en les interpretacions i en la seva localització a la bonica regió de la Toscana. Regió molt explotada al cinema, que aquí torna a servir d’escenari perfecte.

Fitxa Tècnica

Títol original: Made in Italy

Any: 2020

Durada: 98 min.

País: Estats Units, Regne Unit i també Italia

Direcció: James D’Arcy

Repartiment: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan, Gian Marco Tavani, Marco Quaglia i també Helena Antonio

Guió: James D’Arcy

IMDB

Trailer

Una Villa en la Toscana al Prado

HORARIS/ENTRADES

Divendres, 13 d’agost

Dissabte, 14 d’agost

Diumenge, 15 d’agost

Dilluns, 16 d’agost