Unzué l'últim equip del Juancar al Cineclub Sitges

Horaris / Entrades


Dijous/ Jueves/ Thursday- 15/06/2023


Divendres/ Viernes/ Friday- 16/06/2023


*Dilluns dia de l’espectador excepte festius i vigilies de festiu


(VE): En Castellà

(CAT): En Català

(VOSE): Versió Original Subtitulada en Castellà

(VOSI): Versió Original Subtitulada en Anglés

UNZUÉ. L’ÚLTIM EQUIP DE JUANCAR (“Unzué. L’últim equip del Juancar”), la nova pel·lícula documental dirigida per Xavier Torres, Santi Padró i Jesús Muñoz, es va presentar a la 26a edició del Festival de Màlaga.

UNZUÉ. L’ÚLTIM EQUIP DE JUANCAR és un retrat del dia a dia de Juan Carlos Unzué durant dos anys i mig, des que el juny del 2020 l’exporter i exentrenador del Barça va fer públic el diagnòstic. Unzué es va proposar dues coses: d’una banda, visibilitzar la malaltia, l’ELA, i de l’altra muntar un gran esdeveniment per recaptar la quantitat més gran de diners per dedicar-los a la investigació. Al documental es fa un seguiment exhaustiu de totes les reunions i converses amb dirigents del FC Barcelona i del Manchester City per organitzar un partit de futbol, que es va jugar al Camp Nou el 24 d’agost passat, amb una assistència de més de 91.000 espectadors i que va aconseguir una recaptació rècord de 4’3M euros, destinats a la investigació de l’ELA. En paral·lel, Joan Carles obre literalment les portes de casa seva, ensenyant l’evolució de la seva degeneració física. Un projecte que va sorgir al departament d’esports de Televisió de Catalunya per donar veu a Joan Carles i als afectats per la malaltia i les seves famílies.

Ref: Unzué l’últim equip del Juancar al Cineclub Sitges

UNZUÉ. EL ÚLTIMO EQUIPO DE JUANCAR (“Unzué. L’últim equip del Juancar”), la nueva película documental dirigida por Xavier Torres, Santi Padró y Jesús Muñoz, se presentaó en la 26ª edición del Festival de Málaga. 

UNZUÉ. EL ÚLTIMO EQUIPO DE JUANCAR es un retrato del día a día de Juan Carlos Unzué durante dos años y medio, desde que en junio de 2020 el exportero y exentrenador del Barça hizo público su diagnóstico. Unzué se propuso dos cosas: por un lado, visibilizar la enfermedad, la ELA, y por otra montar un gran evento para recaudar la mayor cantidad de dinero para dedicarlos a la investigación. En el documental se hace un exhaustivo seguimiento de todas las reuniones y conversaciones con dirigentes del FC Barcelona y del Manchester City para organizar un partido de fútbol, que se jugó en el Camp Nou el pasado 24 de agosto, con una asistencia de más de 91.000 espectadores y que consiguió una recaudación récord de 4’3M de euros, destinados a la investigación de la ELA. En paralelo, Juan Carlos abre literalmente las puertas de su casa, enseñando la evolución de su degeneración física. Un proyecto que surgió en el departamento de deportes de Televisión de Catalunya para dar voz a Juan Carlos y a los afectados por la enfermedad y sus familias.

UNZUE. THE LAST TEAM OF JUANCAR (“Unzué. L’últim equip del Juancar”), the new documentary film directed by Xavier Torres, Santi Padró and Jesús Muñoz, was presented at the 26th edition of the Malaga Festival.

Pietro is a city boy, Bruno is the last child from a forgotten mountain town. Over the years, Bruno remains faithful to his mountain, while Pietro comes and goes. His experiences will make him face love and loss, reminding them of their origins and making way for destiny.


Fitxa Tècnica/ Technical Details

Calificació/Calificación/ Age Rating: Tots els públics
Gènere/ Género/ Genre:
Documental
Durada/ Duración/ Running Time: 
92′
Director: Jesús Muñoz, Santi Padró, Xavi Torres
Repartiment/ Reparto/ Cast:
Juan Carlos Unzué
Idioma original/ Original Language:
Català i Castellà/ Catalán y Castellano/ Catalan and Spanish
País/ Country: 
Espanya/ España/ Spain
Any/ Año/ Year: 
2023
IMDB


Unzué l’últim equip del Juancar al Cineclub Sitges

Altres pel·lícules en cartellera